Witam posiadam Keewaya z takimi częściami:
Stage6 Pro Sport 70cc
Stage6 Pro Replica
Dell’orto 17.5 (dysza 90)
Stożek Polini Air Box
Rolki 4.0
Sprezyna TP +30%
Sprezynki seryjne
I do tego takie pytanie. Start mam słaby czyli wolno się rozpedza i idzie ładnie ale przy 70 km/h jest taki odgłos jakby więcej nie mógł iść (cos takiego jakby w motorze biegowym nagle wrzucic na luz i manetke na full) Takie tytytytytyt
Dlaczego tak się dzieje? (dyszami się bawiłem, rolkami też
Dlatego tak się dzieje ze seryje wario nie pozwala bardziej się rozpedzic. Rozwiazanie to kupić sportowy wariator. Jak masz slaby stary to kup jakieś sprezynki sprzegla.
Hmm dokładnie wiem o co ci chodzi… też tak miałem jak włożyłem do swojego wario leciutkie rolki =) załóż cięższa a powinno pomóc =)
PzDR
Siwy
Ale czemu mój kumpel ma takie same części tylko nie ma gaziora takiego jak ja i ma CPI Olivier i leci mu 110 i nie ma problemow takich jak ja.
Co do rolek to patrzylem nawet 6.0 i miećszalem 4.5 z 6.0 i dalej nic
A moze to byc wina sprezyny dociskoweją Ze jest za twarda i nie pozwala paskowi zejsc nizeją Chodz patrzylem hebo +50 i bylo tak samo!
A masz spiłowaną wypsutke na wariatorze?? W cpi tych nowszych są nowe silniki i np roznią się wariami i roznymi drobiazgami takimi jak twardą sprezyną w seri i sprezynkami.
Spiłowaną wypustke? Wiesz co nie wiem nawet co to jest ta wypustka ale raczej nie bo nic takiego tam nie robiłem:)
musisz dac koniecznie wario sportowe malossi albo polini bo kolega hebo zalozyl przy takim tunie to gorzej chodzil jak na seryjnym
Wrzucam tu ten dźwięk co się pojawia przy 70km/h
http://www.speedshare.us/down.php?file=6498
Potrzebne do otwarcia
QuickTimePlayer
RealPlayer
Piszcie co to moze byc:)
brzmi to jak modół
Moduł odpada obroty są duże;)
ale jak modul zalozysz to mogo by jeszcze wieksze
Widać że nie ogarniasz tego wszystkiego. Moduły nie blokują do tylu obrotów co mi pokazuje:)
LE WARIO TO MUSISZ KUPIC ZEBY OSIOGI BYLY WYMIAROWE