Witam mam na sprzedaż skuter Keeway w super stanie. Jest w nim duzo nowych części. Tutaj wstawiam link do dokładnego oblukania moto. http://www.gumtree.pl/cp-motocykle-i-skutery/wodzislaw-slaski/zadbany-keeway-ry8-490455399
Chętni pisac! Polecam i pozdrawiam!
Sprzedajesz używanego chinola z przebiegiem 6 000 km za 2 000 zł? Powodzenia, ale może jakiś Łoś się znajdzie.
Keeway to bardzo dobra firma - pomimo że części chińskie. Już dawno wszyscy jednogłośnie orzekli, że Keeway to jalepszy z chińczyków. Wiem co piszę, bo miałem ich dwa modele. A ten RY-9 jest naprawdę fajny - nowoczesny dizajnj, dobre osiągi...
Taki używany doposażony o akcesoryjne elementy skuter na pewno jest wart tej ceny. A przebieg 6tys. w przypadku Keewaya to zaledwie dotarcie dobre silnika... Nie wszystkich stać na tą markę, więc złośliwi chcą ją zdyskredytować. Jednak w przypadku Keeway
a stosunek jakości do ceny był zawsze bardzo dobry.
Dla zainteresowanych tą marką polecam inne bardziej obiektywne fora jak np mieloch.pl - tam znajdziecie merytoryczne wypowiedzi na temat skuterów i motorowerów. Bo na tym forum zazwyczaj wypowiadają się małolaty, które dopiero co zaczeli swoją przygodę z 2oo i pozjadali wszystkie rozumy.
benekpe napisał:
Taki używany doposażony o akcesoryjne elementy skuter na pewno jest wart tej ceny.Dla zainteresowanych tą marką polecam inne bardziej obiektywne fora jak np mieloch.pl - tam znajdziecie merytoryczne wypowiedzi na temat skuterów i motorowerów. Bo na tym forum zazwyczaj wypowiadają się małolaty, które dopiero co zaczeli swoją przygodę z 2oo i pozjadali wszystkie rozumy.
Keeway może i nie jest taki zły porównując go do innych Chińczyków.W tym konkretnym przypadku nie chodzi o akcesoryjne elementy,widać że młody człowiek chciał poszaleć.Na 100% skuter nie był użytkowany zgodnie z jego przeznaczeniem.Jeśli chodzi o inne fora to tak samo jak tutaj jest dużo młodzieży,nie inaczej jest na Mielochu.Tak się składa że tam równiez zaglądam i nie sądzę aby tam było bardziej merytorycznie :).
Jego stan techniczny można łatwo zweryfikować. Ja na miejscu kupującego, na swój koszt oczywiście, podjechał bym ze skuterem do jakiegoś autoryzowanego serwisu Keeway (jest ich mnóstwo w Polsce...), Panowie w serwisie obiektywnie ocenili by jego stan techniczny. Takie oględziny to wydatek rzędu 50zł - więc nie ma co się zastanawiać, i ktoś, komu podoba się skuterek niech tak zrobi - to moja rada...