Witam kolegów i koleżanki.
Bardzo zaciekawił mnie motocykl Keeway RKS 125. 2 lipca zdałem prawko na kat.A - powoli przymierzam się do zakupu swojego 1 motocykla ;)
Do tej pory śmigałem Keeway TX 50 - całkiem przyzwoity, ale bez przesady. Na nim się wszystkiego nauczyłem. RKS moim zdaniem wygląda naprawdę dobrze jak na chińskie moto... Oglądałem go na żywo i muszę stwierdzić, że dla laika sprawia wrażenie bardzo solidnego. 125 jest bardzo ekonomiczna i posiadam zadawalające osiągi. Tak się zastanawiam czy by jeszcze nie polatać z 2 sezony na tej 125 i wtedy wreszcie kupić prawdziwy markowy motocykl - oczywiście używany ;) Nie szukam ścigacza, ale raczej przyzwoitego motocykla, który daję radość z jazdy. Z tego co mi wiadomo to redakcja Motogen.pl zainteresowała się tym motocyklem. Wkrótce ma wyjść test - nie wiadomo dokładnie kiedy. Krótko o RKS co znazlałem na necie: silnik jest podobno kopią z Suzuki DR 125, czterosuw chłodzony powietrzem, 11KM, 10 NM momentu obrotowego. Cena 5690zł - mam okazję kupić nówkę za 5300zł Co oni sądzicie? http://www.motogen.pl/galeria/motocykle/foto,1/keeway-rks-125,art234.html