Witam,
Posiadam keeway focus:
Cylinder Malossi sport
Waż BGM Evolution
Laser x-pro
problemy zaczęły się po zamontowaniu cylindra, skuter miał mu?y dławić się, ale poradzićem sobie z tym, lżejsze rolki i regulacja gaźnika pomogęy.
V-max z cylindrem wynosić 90 licznikowe, ale coś się tąuk?o więc rozkręcićem magneto cewki i wszystko, przekładnie, skręciłem v-max spadł do 70 i przyśpieszenie było marne, po niedługim czasie zakupiłem tłumik, zamontowaćem uszczelniżem, przyśpieszenie znacząco się poprawićo v-max do 80. Ale zalaćo mi świece i stara była na wyko??czeniu, miał mu?y, kupiłem nową, ten sam model, mu?y znik?y skuter stać się ?ywszy ale teraz v-max znowu wynosi 70.
Reguloważem gaźnik, mieszanka, iglica, i nic. dociskowa to TR +22 a rolki 4 gram.
Proszę o pomoc Was co to może był bo jutro oddaje na serwis do wyregulowania bo już nie mam się do skutera, nie chce mi się przy tym pieprzy?.
Czego to może był winaż
A może musisz daćspecjaln? świecą do tego cylindra
mam, BR8HS ze stajni NGK, to jest odpowiednik świecy Denso w24fsu czyli świecy dedykowanej do malossi sport’a. poza tym na tym modelu świecy jeździłem jeszcze te 90 licznikowe z samym cylindrem więc świeca jest raczej odpowiednia.
no moje to gaźnik za mały