Cześć wszystkim jestem nowym użytkownikiem więc proszę bez zb?dnych komentarzy.
Rodzice mają mi zamiar kupić nowy skuter Keeway matrix racingsport lub Romet 717
który byście mi polecili proszę o szybką odpowiedz pozdrawiam z góry dziękuje
je??i już to weź keewaya, ale dużo lepszym rozwiżzaniem będzie kupno używanego piaggio/gilera, yamaha Dużo lepiej na tym wyjdziesz ![]()
Daj rodzicom te forum do poczytania to może zmienia zdanie ![]()
Jak nowe to na nic innego wcale nie patrz niż keeway do 5000zł
to co rometa się odczepiż
romety to były dobre ale 20lat temu
to co brać keeway matrix, a może jakiśinny skuter nowy do 5000tys
A ja jak już to bym kupić F-acta bo jest 500zł tańszy i te 500zł przeznaczyć bym na Wariator i wydech :mrgreen:
Co inni myślę. ja tak zrobiłem dlatego kupiłem Hurricane za 3500zł a 500zł mam na tuning :mrgreen:
Chyba wezm? matrixa
licz się z tym ze keeway to chiński skuter , nie będzie jeździć szybko i pojeździsz nim góra 3000-4000km
Nooody(R) napisał:
licz się z tym ze keeway to chiński skuter , nie będzie jeździć szybko i pojeździsz nim góra 3000-4000km
Kolega miał keewaya focusa i przejechać na seryjnym cylindrze ( bez szlifa) 29000 km znieniaż tylko paser i rolki (jeździć by pewnie dalej tylko kolega miał wypadek i skuter poszedł do kasacji)
Nooody(R) napisał:
3000-4000km ja tyle kilometr?w zrobiłem i nic absolutnie nic nie zmieśniałem z części eksploatacyjnych jak nie będziesz pażowałto na pewno pojeździsz dużo aktualnie mam ponad 9000kilometr?w i chodzi nadal dobrze
Dlaczego te skuterki są takie drogie do 5000tys można kupić piękna yamahe Virago http://moto.allegro.pl/item419238426_yamaha_virago_125_2001r_okazja_.html
lub Yamahe tdr 125 http://moto.allegro.pl/item419676433_yamaha_tdr_125_2000_rok_org_lakier_okazja_.html
to jest dopiero maszyna a nie jakieś tam odkurzacze ![]()
siwy_fact napisał:
Nooody(R) napisał:
3000-4000km ja tyle kilometr?w zrobiłem i nic absolutnie nic nie zmieśniałem z części eksploatacyjnych jak nie będziesz pażowałto na pewno pojeździsz dużo aktualnie mam ponad 9000kilometr?w i chodzi nadal dobrze
To może tylko moi koledzy natrafili na egzemplarze do d***
Keeway Matrix Lepszy ma duzo części seryjnych i tuningowych dostepnych juz w Polsce ! Polecam Keeway ! ![]()
Bierz F -Acta :mrgreen: i kup wari o i wydech ![]()
keewey ma przynajmniej duzo rzeczy i tak jak kolega pisze jak nie chcesz tuningowac to wydeczek i wariator a jak chcesz to jeszcze duzo innych rzeczy mech i optycznych ;] :mrgreen: