Keeway matrix racingsport czy Romet 717

Cześć wszystkim jestem nowym użytkownikiem więc proszę bez zb?dnych komentarzy.
Rodzice mają mi zamiar kupić nowy skuter Keeway matrix racingsport lub Romet 717
który byście mi polecili proszę o szybką odpowiedz pozdrawiam z góry dziękuje

je??i już to weź keewaya, ale dużo lepszym rozwiżzaniem będzie kupno używanego piaggio/gilera, yamaha Dużo lepiej na tym wyjdziesz :slight_smile:

Daj rodzicom te forum do poczytania to może zmienia zdanie :stuck_out_tongue:

Jak nowe to na nic innego wcale nie patrz niż keeway do 5000zł

to co rometa się odczepiż

romety to były dobre ale 20lat temu

to co brać keeway matrix, a może jakiśinny skuter nowy do 5000tys

A ja jak już to bym kupić F-acta bo jest 500zł tańszy i te 500zł przeznaczyć bym na Wariator i wydech :mrgreen:

Co inni myślę. ja tak zrobiłem dlatego kupiłem Hurricane za 3500zł a 500zł mam na tuning :mrgreen:

Chyba wezm? matrixa

licz się z tym ze keeway to chiński skuter , nie będzie jeździć szybko i pojeździsz nim góra 3000-4000km

Nooody(R) napisał:

licz się z tym ze keeway to chiński skuter , nie będzie jeździć szybko i pojeździsz nim góra 3000-4000km

Kolega miał keewaya focusa i przejechać na seryjnym cylindrze ( bez szlifa) 29000 km znieniaż tylko paser i rolki (jeździć by pewnie dalej tylko kolega miał wypadek i skuter poszedł do kasacji)

Nooody(R) napisał:

3000-4000km ja tyle kilometr?w zrobiłem i nic absolutnie nic nie zmieśniałem z części eksploatacyjnych jak nie będziesz pażowałto na pewno pojeździsz dużo aktualnie mam ponad 9000kilometr?w i chodzi nadal dobrze

Dlaczego te skuterki są takie drogie do 5000tys można kupić piękna yamahe Virago http://moto.allegro.pl/item419238426_yamaha_virago_125_2001r_okazja_.html
lub Yamahe tdr 125 http://moto.allegro.pl/item419676433_yamaha_tdr_125_2000_rok_org_lakier_okazja_.html
to jest dopiero maszyna a nie jakieś tam odkurzacze :slight_smile:

siwy_fact napisał:

Nooody(R) napisał:

3000-4000km ja tyle kilometr?w zrobiłem i nic absolutnie nic nie zmieśniałem z części eksploatacyjnych jak nie będziesz pażowałto na pewno pojeździsz dużo aktualnie mam ponad 9000kilometr?w i chodzi nadal dobrze

To może tylko moi koledzy natrafili na egzemplarze do d***

Keeway Matrix Lepszy ma duzo części seryjnych i tuningowych dostepnych juz w Polsce ! Polecam Keeway ! :smiley:

Bierz F -Acta :mrgreen: i kup wari o i wydech :smiley:

keewey ma przynajmniej duzo rzeczy i tak jak kolega pisze jak nie chcesz tuningowac to wydeczek i wariator a jak chcesz to jeszcze duzo innych rzeczy mech i optycznych ;] :mrgreen: