Keeway Hurricane

Witam !

Mam w planach kupienie nowego Keeway Hurricane .

Ma on moc 2.4 KM i jest 2 suwowy.
Chciałbym się dowiedzieć od kogoś kto go posiada , bądź się zna na tym sprzęcie czy da radę on bez problemu jeździć po dosyć górzystym terenie we dwie osoby . Czy będzie miał problem z uniesieniem tych osób , rozpędzeniem się . Z góry dziękuję za odpowiedź .

Nie rozumiem tego. Jedni pisza, ze ten Hurricane ma 3 KM inni ,ze 4KM, a ty ze 2,4 KM. O co tu chodzi bo nie rozumiem ? Ale ja tez zamierzam go kupic. I chyba we 2 osoby spokojnie da rade.

http://keeway.pl/main.php?subSite=item&id=69

Pod tym linkiem jest całe info o tym skuterze. Zablokowany skuter osiąga bodajże te 2,4KM a max mocy nie podali ale powinna ona wynosić w okolicach 3 - 4KM

ten motor nie stanie ci pod żadną górą chyba :-) Chociaż mi się to nie zdarzyło a mieszkam w bardzo górzystym terenie.

Mam taki motorek, ale u mnie brak stromych górek :). Jest częściowo odblokowany (wyciąga 55 km/h, z małej górki 60). Jazda w dwie osoby to dla niego niewielki problem, ale dla pasażera jazda przez małą kanapę oraz brak, czegokolwiek do złapania (w moim motorku stelaż pod kufer został zdemontowany) jest niewygodna :). Po odblokowaniu wydaje mi się ze pociągnie z 75. Kiedyś do 40 km/h rozpędzał się w +- 5s.

Pozdrawiam, Kacper