No właśnie chce zaczął przygodł z jednośladami co myślicie o Keeway Hurricane Bardzo mnie on zainteresował… Jest dobry ? A może ktoś go ma ? Proszę o pomoc Z góry dziękuje xD
Sprzecik jako tako daje rade ale to nie to co markowiec. Jak chcesz nówke to mozesz brac keewaya ale lepiej zastanów się nad np uzywana yamaha aerox, runnerem, aprilia. Za cenę keewaya juz jakiegos markowca w niezłym stanie dostaniesz pozdro
Ja Ci polecam huraganka Mam go jak na razie jekies niecale 1,5 roku ale nabilem nim ok 10 tys km i sprawuje się jak na razie dobrze, nic się nie psuje (bez mojej winy
) Pary moich kumpli tez maja i sobie chwali ale jednak nie ukrywajmy ze przydaly by się lepsze osiągi bo poprostu seria jest wolna.
Popieram. Kumpel miał huragana z przebiegiem 6000 km. i nic się nie działo ;)SiWy napisał:
Ja Ci polecam huraganka ;-) Mam go jak na razie jekies niecale 1,5 roku ale nabilem nim ok 10 tys km i sprawuje się jak na razie dobrze, nic się nie psuje (bez mojej winy 8-) ) Pary moich kumpli tez maja te kiżeje i sobie chwalą ale jednak nie ukrywajmy ze przydaly by się lepsze osiągi bo poprostu seria jest wolna.
A ja nie popieram :mrgreen: i nigdy nie popre chiż?czyka, motorek wygląda jak kibelek, ALE jest tak duży, że przedszkolak wygląda na nim SUPER!!! :roll: Prędkość maxymalna to 65 km/h przy masię ciaża 50 kg, a jeśli ważysz 90 to prędkość spadnie Ci do 50km/h, jazda nie ziemska Wino Ci radzi, że za taką kase można kupić używanego markowca, i ma chłopak racje.
Jak na początek to powinien ci w zupełności wystarczy. Ale fakt zastanów się nad markowa używka.
3 godziny temu wybiło mi 6k na blacie i mam tak samo :-D. Jeżeli szukasz rajdówki to huragana nie kupuj choć ma fajne przyśpieszenie. Kolega jeżdzący na Piaggio Diesis po przejadzce na moim powiedział, że "idzie jak młody Bog" :-D a zmieniłem tylko rolki. Faktem jednak jest niski vmax. Jednak jeśli będziesz chciał wyjechać na miasto a jazda 65km/h Ci wystarczy to hurricane będzie spoko. Ma całkiem przydatny schowek w przedniej czaszy co sprawia, że możesz nim wyjechać na spore* zakupy. * Telewizora nie przewieziesz ale 3 browary, chipsy, paczkę papierosąw i prezerwatyw na luzie :lol:filip189 napisał:
Kumpel miał huragana z przebiegiem 6000 km. i nic się nie działo ;)
Poluki fajny ten twoj huraganek xD No jak na razie bo nie wybieram się w podroz Mieszkam na wsi od 2 lat i poprostu ma 4km do miasta xD i zeby pojezdzic z kumplami
czyli wszystko to co potrzebna do szczescia xD
Ja posiadałem huragana i powiem ,że spisywałsię nieźle nabiłem około 15 tył i nic się nie działo oprócz materiałów ,które się zużywają w każdym skuterze czyli pasek , rolki , dzwon sprzęgła. Jeśli zaczynasz przygode z jednosladami to keeway jest skuterem właśnie dla ciebie. Wielką wadą tego skuterka jest jego wielkość ,jest mały oraz wadą jest umieszczony debilnie akumulator pod siedzeniem masakra. Jeżeli nie odpowiadają ci osiągi zawsze możesz kupić wydech lub wariator Jeśli masz jakieś pytanka zwiżzane z hrr to wal na PM na pewno pomogę Pozdro
To proszę nie wypowiadaj się.... Waze 100 kg ;p I jakoś hRR śmiga te 65 bez problemu. Jak trochę dluższa prosta to do 70 bujnie spokojnie ;) Huragan fajny sprzet jak na pierwsza maszyne. Mnie też się nic nie przytrafiło :D Byłem na zlociku to przejechać 180 km bez zająknięci (oczywiście z przerwami). Aktualnie staram się swojego sprzedać bo po prostu chcą coś większego, ale żal mi by było się z nim rozstawać. Jednak z czystym sumieniem mogę go polecić ;)Prędkość maxymalna to 65 km/h przy masię ciała 50 kg, a jeśli ważysz 90 to prędkość spadnie Ci do 50km/h, jazda nie ziemska 8-)
Wielkie dzięki chłopaki ale jest on taki średni czy rzeczywiste mały bo ja duży w barach jestem xD Niech inni też się wypowiadają
Jest to sqter małych gabarytąw
Shakin Oczywiście, że jezdzilem, bez obrazy ale chyba masz coś z licznikiem jak jechał na nim 70km/h
Nie, nie mam nic z licznikiem. Na GPSie pokazać dokładnie 67 km/h
tak tak, bo ty gps -em mierzyłem akurat …
Matek23>> Nie wierzysz że tak można to ja się dopowiem że ja takiego posiadam i jak jeszcze był nowy (nie skatowany) to najwięcej jechałem nim ok.75km/h. Jeżeli mi licznik źle wskazuje to nie więcej niż 5km/h. (ważą 70kg.) I powiem że ja też zacząłem jazdę od tego skuterka. I tak mi przypasował że już 1,5roku nim je?d??, i nie myślę o zmianie. Zrobiłem już grubo ponad 6k. i nic się jak narażie nie popsuło. Polecam na początek.
Dzięki Chłopaki za poradę
No jasne nie żebym nie wierzył kuba ale mogłeś napisać, że ci firmowy 95 leci i też bym Ci uwierzył. Dam przykład: kolega ma takiego kileja :mrgreen: i z jego masą 60kg leci 65. a z twoją 70 leci 75 km/h cos podejzane
A jaki rocznik? tam różniły się też przełożeniami. Wino - nie wierzysz nie musisz
2007