Mafioz tam gdzieś pisze że podstawa i ranty polerka a ramiona czarny mat
aha, to sory nie zauważyłem xD
z czarnym matem i polerką będzie cycuś ;d
teraz bez kitu hrr wygląda jak z niemcowni … gratz dla ciebie … sam bym chcial takiego huraganka …
Mumin jak na razie jeszcze mu brakuje trochę do niemców, mam popekane plastiki, jakos w grudniu ladnie je pokleje i wyszpachluje moze posunę się o krok i zrobie nadkole polaczone z boczkami i dam wsztko do znajomego zeby polakierował. Myślę ze po tym juz zostawie go w spokoju i będzie juz zrobiony na cacy bo na wiosne chce sobie bw’sa kupić do katowania
Dzisiaj jest jakis pechowy dzień, siędzialem nad kilejem dzisiaj 4-5 godzin i w sumie przerobiłem tylko mocowanie zacisku zeby pasowal i podłączyłem tylna lampę, mialem dzisiaj jezdzic ale ciagle mam kłopoty z tym karnistrem. Jutro muszę kupić papiery wodne i bede dopieszczal tylną felge i moze uda mi się trochę filcem prze polerować.
Obecny stan:
to są felgi 13’??
Gdzie ty masz aku? Nie mów że zmieściłeś go tam koło modułu.
Tak 13", aku nie mam. Zabralem się za polerke tylnej felgi ale kurde moj filc jest juz caly czarny i słabo się nim poleruje, zamówiłem sobie dwa nowe na allegro jak dojdą to bede polerowal dalej w sobote pomaluje ramiona na czarny mat.
No to poleruj, foty wrzucaj, a po filc do Castoramy ;D
Hehe no fajnie wygląda teraz keffaj na tych felgacj. Nie ukrywam ze chciałbym mieć takie felusię
To jak jeździsz bez aku? Przerobiłeś stop i kierunki na magneto?
podejrzewam że ostatnio mało jeździ i nie ma chwilowo stopu i kierunków
Chyba ze 3 tyg nie jezdzilem jak nie więcej, jutro dam foty tylnej felgi wypolerowanej a kierunków nie mam i tak zalozonych xD
Kowal napisał:
To jak jeździsz bez aku? Przerobiłeś stop i kierunki na magneto?
Stop i kierunki będą działać, ale dopiero po odpaleniu skutera. ;-) No chyba że SiWy podłączył jakoś inaczej niż były seryjnie montowane, ale myślę że nie :mrgreen:
A co do huraganka to miodzio. Strach pomyśleć co będzie dalej. :-P
Macie obecne foty polerki, lewa strona felgi jest juz w sumie skonczona a prawa na razie przeleciana samym filcem bez pasty. Dzisiaj jeszcze poprawie kartery.
Lakier jest poodbijany na amorze, i schodzi z ramienia felgi, widać na pierwszej focie. Poza tym to luks.
Przecież pisalem ze ramiona beda małowane, ten amor jest tylko na teraz będzie tamten od focusa co mialem,
A jaki miłeś seryjnie kolor kiłejaż To już ten z nowszymi naklejkami był? A tak w ogóle to podoba mi się ten niziutki profil oponki. Nie jeden pewnie zamieniłby roxa za tego keewaya. (w domyśle ja).
Ale to już nie jest keeway TO jest full custom maszyna Fele miał chyba 10 cali Śmiećh na sali xD
No, 10 miał. I to oznaczenie opon 3,5-10 co znaczyło chyba 100/80-R10. Co zrobiłeś w ten boczek że jest odłamany co dawałeś fote na szałcie?
Jeszcze to nie jest full custom, jak beda lagi od roxa sztyca, zacisk brembo i jakis oversize, wzmocnienie ramy hand made to wtedy będzie można tak powiedziec