felgi chyba od sr’kiż?
Fele od SR, a będą w keewayu działać?
Kurwa tyl łysa opona do wymiany przod git, ale ktos jak ranty polerowal to wiertarka chyba scigal lakier i trochę sa opony kurwa sciachane. Musze jechac do wulkanizatora zeby mi zdjol te opony to sobie je na spokojnie dokladnie wyczyszcze i wypoleruje cale. ile dalem to moja słodka tajemnica ale powiem wam ze zrobilem chujowy interes tyl będzie pasowac do to od sr www przod mysle ze zdołam założyć
Macie filmos jak chodzi na DL http://www.youtube.com/watch?v=zcHp40CYA_M
A czy będziesz wstawiał w końcu oryginalny bak też czy tylko toto pod siedzeniem?
Bo jak tylko pod siedzeniem bak będzie to w miejsce nadkola możesz wmontować chowaną rejkę jak w ścigunach
Gdzie ja teraz bak wepchne na oryginalne miejsce jak zaszpachlowany jest wlew z tylu xD A na dodatek lampa jest inna i by i tak nie weszedl a poza tym ja go z tamtad wywalilem bo chujowo wystawal na dół
aaale będzie się brudzić nad tym kołem xD
ładnie chodzi, a wyregulowałeś już to jako tako?
SiWy, cichy on jest strasznie
tecnigas ma to do siebie że jest cichutki
Nie jest wyregulowany, jest dysza 90 ale chyba zamała przejechalem się z 200 metró to na poczatku jest super ale puzniej zamula. Ale najpierw to muszę ogarnac elektryke, do tego podlaczyc aku i lampe z tylu, jeszcze dzisiaj to zrobie a jutro bede regulowal gaźnik
ja Ci polecam wsadzić 100 lub 105 i sprawdźić ;p
No jak ja kupiłem Next-r to byłem pełen zachwytu w jego pięknym cichutkim głosikiem.
zjebane za ciche :)
Własnie dobrze chodzi daj wieksza dyszke :lol:
SiWy, ale mnie zaskoczyłeś z tymi felgami
nie no ładnie chodzi
To chodzi podobnie jak mój rox.
Ja jeszcze teraz na twoim miejscu zrobił bym taki krótki błotnik tak zeby tylko zasłaniał filter np takie coś jak jest w SR’kach, moze kupić od jakiegoś skuta i custom dopasować albo w ogóle na customieć. A na tych felach to w ogóle będzie zajefajnie wyglądał. Mozna by zrobić tez wersje drag ze tył fela SR a przód HrR
Mam zestaw dysz to wyreguluje jutro i będzie filmik jak to jezdzi Strasznie mnie cos ciagnelo zeby sprawdzić czy pasuje przednie kolo no i powalczylem godzinke z felga i lagami no i siedzi Tylko mocowanie zacisku nie chce wejsc bo opiera się trochę o felge przy ośce ale jutro wezme do reki bosha i utne tu i tam i wyszlifuje i będzie pasowało.
Ty macie foty felg z bliska:
Jak widac jest z tylujest ppolerka rantó i podstaw felg prawie skonczona no i z przodu jescze lakier nie do konca zdarty to nie bede tego marnowal i wypoleruje do konca a ramiona polecaą na czarny mat.
A tu z zalozonym przednim kolem tylko fota nie pokazuje piękna tej felgi w pełni jutro zrobie jescze kilka fotek w dzień
Ale mały ten kiłejek przy tym kole.
Śliczny będzie na tych feluniach od SR zresztą już jest śliczny… ;]]] Double Layer fajny i ładnie chodzi na nim
a ten, zamierzasz te felgi małować czy takie zostawiaszł bo szczerze ten szary nie pasuje za bardzo xD
czarne albo białe były by najlepsze.