Keeway Hurricane LC Mina Power, custom come back!!!!

felgi chyba od sr’kiż?:stuck_out_tongue:

Fele od SR, a będą w keewayu działać?

Kurwa tyl łysa opona do wymiany przod git, ale ktos jak ranty polerowal to wiertarka chyba scigal lakier i trochę sa opony kurwa sciachane. Musze jechac do wulkanizatora zeby mi zdjol te opony to sobie je na spokojnie dokladnie wyczyszcze i wypoleruje cale. ile dalem to moja słodka tajemnica ale powiem wam ze zrobilem chujowy interes :wink: tyl będzie pasowac do to od sr www przod mysle ze zdołam założyć :stuck_out_tongue:

Macie filmos jak chodzi na DL http://www.youtube.com/watch?v=zcHp40CYA_M

A czy będziesz wstawiał w końcu oryginalny bak też czy tylko toto pod siedzeniem?
Bo jak tylko pod siedzeniem bak będzie to w miejsce nadkola możesz wmontować chowaną rejkę jak w ścigunach :smiley:

Gdzie ja teraz bak wepchne na oryginalne miejsce jak zaszpachlowany jest wlew z tylu xD A na dodatek lampa jest inna i by i tak nie weszedl a poza tym ja go z tamtad wywalilem bo chujowo wystawal na dół

aaale będzie się brudzić nad tym kołem xD
ładnie chodzi, a wyregulowałeś już to jako tako?

SiWy, cichy on jest strasznie :slight_smile:

tecnigas ma to do siebie że jest cichutki :stuck_out_tongue:

Nie jest wyregulowany, jest dysza 90 ale chyba zamała przejechalem się z 200 metró to na poczatku jest super ale puzniej zamula. Ale najpierw to muszę ogarnac elektryke, do tego podlaczyc aku i lampe z tylu, jeszcze dzisiaj to zrobie a jutro bede regulowal gaźnik

ja Ci polecam wsadzić 100 lub 105 i sprawdźić ;p

No jak ja kupiłem Next-r to byłem pełen zachwytu w jego pięknym cichutkim głosikiem.

zjebane za ciche :):stuck_out_tongue:

Własnie dobrze chodzi daj wieksza dyszke :lol:

SiWy, ale mnie zaskoczyłeś z tymi felgami :smiley:
nie no ładnie chodzi :slight_smile:

To chodzi podobnie jak mój rox.

Ja jeszcze teraz na twoim miejscu zrobił bym taki krótki błotnik tak zeby tylko zasłaniał filter np takie coś jak jest w SR’kach, moze kupić od jakiegoś skuta i custom dopasować albo w ogóle na customieć. A na tych felach to w ogóle będzie zajefajnie wyglądał. Mozna by zrobić tez wersje drag ze tył fela SR a przód HrR

Mam zestaw dysz to wyreguluje jutro i będzie filmik jak to jezdzi :wink: Strasznie mnie cos ciagnelo zeby sprawdzić czy pasuje przednie kolo no i powalczylem godzinke z felga i lagami no i siedzi :smiley: Tylko mocowanie zacisku nie chce wejsc bo opiera się trochę o felge przy ośce ale jutro wezme do reki bosha i utne tu i tam i wyszlifuje i będzie pasowało.

Ty macie foty felg z bliska:

Jak widac jest z tylujest ppolerka rantó i podstaw felg prawie skonczona no i z przodu jescze lakier nie do konca zdarty to nie bede tego marnowal i wypoleruje do konca a ramiona polecaą na czarny mat.

A tu z zalozonym przednim kolem tylko fota nie pokazuje piękna tej felgi w pełni jutro zrobie jescze kilka fotek w dzień :stuck_out_tongue:

Ale mały ten kiłejek przy tym kole.

Śliczny będzie na tych feluniach od SR :smiley: zresztą już jest śliczny… ;]]] Double Layer fajny i ładnie chodzi na nim :wink:

a ten, zamierzasz te felgi małować czy takie zostawiaszł bo szczerze ten szary nie pasuje za bardzo xD
czarne albo białe były by najlepsze.