Keeway Focus
Chciałbym posłuchać co wy na ten skuter ,czy to dobry skuter,ktoś z was ma może takiego ?
Kumpel ma RY-8, który różni się w sumie przodem tylko :D A Focus hmm z wad to mały v-max, przyśpiecha też nie najlepsza, z zalet dość trwały i bezawaryjny, jazda ok, części są, tuning też jest możliwy.Ogółem Keewaye całkiem dobre są.
aha,a coś więcej ktoś powie ?
No wiesz, fajnie wygląda, to prawda :) Ale ze strony nie wizualnej to ciężko mi powiedzieć bo się z nim nie spotkałem :) Ale poczytaj tutaj: http://www.scigacz.pl/Keeway,Focus,50,125,4209.html opnie są jak zwykle różne no ale może ci to coś pomoże :D
Aha i jeżeli chcesz nowy kupić to wątpie, żeby się opłacało. Teraz w tym okresie idzie kupić nowy, fajny skuter, za nieduże pieniądze. Za te 2 tysiące Kupisz już np. barracude którego ja mam i polecam( ładnie idzie do 70km/h) lub może ciekawie wygląda również kingway euroboy którego na allegro nowego widziałem za 1900zł. Ten skuter jest duży, wygodny, elegancki i ciekawie wygląda. Troche ciężki (waży 118kg) ale to nadaje mu jego poważności :)
Jak chcesz kupić Keeway-a to Keeway a nie żadne inne chińskie. Keewaye to chyba najlepsze chiniole.
Jestem posiadaczem Keeway'a Flash'a mój kolega miał skuter o który pytasz :) miał go dwa lata temu i miał zrobione 12 tys. lecz coś tam mu siadało.... ja mam keeway'a Flash i mam już 11950 i śmiga bez naprawy, w tą zime szykuje mu nowe malowanie, i mechaniczny tiunn.
Pozdro.
aha,dzięki wszystkim za radę :-)