Witam kolegów mam pytanko ponieważ nie mogę odpalic swojego skutera . Problem wygląda tak ze iskra jest paliwo do gaźnika dochodzi ale jak pokręce silnikiem to świeca nadal sucha . Stało to się gdy jechałem 50 km/h i wjechałem w dziure w jezdni motor nagle zaczął zwalniac i brakowało mu mocy . Zatrzymałym się zgasiłem po chwili zapaliem przejchałem 1km i zgasiłem i już nie odpali . Dodam ze skuter jest zablokowany . Z góry dzieki za pomoc
Przeczysc gaźnik i filtr powietrza. Powiino pomóc.
Pomoglem? Wsisnij Pomógł ![]()
Może jeszcze jakieś konkretne rzeczy a nie pisanie co ja mam sobie kupić .
Zal.pl, czym Ty chciałeś mu pomóc? Wpadł w dziurkę ma przeczyścić filtr? :roll:Lucek92 napisał:
Pomoglem? Wsisnij Pomógł ;-)
Ostatnie ostrzeżenie z mojej strony. Jeśli chcesz tylko czytać to od razu powiedz dam Ci tego warnika jak się domagasz tak bardzo.kondziopl3 napisał:
Tak widzisz kolego na nasze Polskie drogie nie kupuje się chinola
Warnik :mrgreen: śmieszne coś :roll:Marcin1992 napisał:
hehe zgadzam się z poprzednikiem :-D
Hym, no fakt, że polskie drogi są w opłakanym stanie i na każdym kroku trzeba uważać żeby się nie zabić :D Sam kilka rady wpadłem w dziurę, ale tak mi się nigdy nie stało :D Takie pytanie, czy stan polskich dróg ma wpływ na jakim skuterze powinno się jeździć?? :P Jeśli już tak piszecie, to Wy też nie za dobrze wybraliście, bo w polsce się powinno quadami jeździć... Wracając do tematu, sprawdź wszystko. Od gaźnika po świece, nie wiadomo co się stało, to może być wszystko...Marchles napisał:
Zal.pl, czym Ty chciałeś mu pomóc? Wpadł w dziurkę ma przeczyścić filtr? :roll:Lucek92 napisał:
Pomoglem? Wsisnij Pomógł ;-)
Ostatnie ostrzeżenie z mojej strony. Jeśli chcesz tylko czytać to od razu powiedz dam Ci tego warnika jak się domagasz tak bardzo.kondziopl3 napisał:
Tak widzisz kolego na nasze Polskie drogie nie kupuje się chinola
Warnik :mrgreen: śmieszne coś :roll:Marcin1992 napisał:
hehe zgadzam się z poprzednikiem :-D
A może po prostu najprostsza usterka po wpadnięciu do dziury ! Wypadła fajka ? I nie dociska do świecy? weź to sprawdź.