Mam taki problem ze skuterkiem ponieważ nie zawsze chce na zimnym odpalić elektrycznie i nie wiem co to może być? akumulatorek jest nowy i dobry.
I dzisiaj tak czyszczę filtr powietrza, wszystko ładnie zrobione i znowu musiałem odpalić z nogi bo nie chciał dać rady i tak słucham jak chodzi silnik i wgl i słyszę że tak co 3-4s jakieś klekotanie, pukanie jak by wydobywało się z wariatora i nie wiem co to może być,
Prosił bym o pomoc bo jeszcze w tych sprawach jestem zielony xdd 8)
Też jeszcze zielony jestem ;D Ale sprawdzałeś świece? Iskra jest dobra? A tamto klekotanie to niewiem ;( Ale to jeszcze akumulator może być skoro elektrycznie ;)
Akumulator dobry ;p Wkurzyłem się i pojechałem do serwisu gdzie mi robili i też mi mówią że świeca ;d
Ale to klekotanie to się okazało jak rozebrali wariator że ta tarcza połamała się ząbki i wgl wariator coś ;p ale zrobią mi za darmo bo tydzień temu mi to kurde montowali nowy wariator tuningowy :D Tarcza osłonowa czy coś dokładnie nie pamiętam :P^^
Świece w domu idzie wymienić. Kilka minut tylko ;D Klucz do świecy odrazu masz w skuterze, bardzo łatwy dostęp, przynajmniej u mnie ;D Ciesze się, że może pomogłem ;D
Też mam Flesha i neonki mam z tyłu na "wygładzonym" fabrycznie nadkolu ;] zielone są piękne, a przełącznik mam we wnęce tam jak pasazer siedzi to koło niego ;]
Wszystko było dobrze neony świecą, wczoraj se olej w przekładni wymieniłem a dzisiaj patrze bena kapie mi na trawę a chciałem zatankować :/ odkręciłem plastik kufer i odpaliłem i bena leci jak z Fontany z dziurki nie wiem o co chodzi może ktoś podpowie czy one są oryginalnie czy nie? i co to wgl jest xd