100 post macie foty skutera po umyciu na powietrzu
[ Dodano: 31-01-2009, 10:50 ]
tam na ostatniej fotce jakby nadkole nei bylo dopasowane ale ono takie juz jest
super skuterek ten focus naprawde mi się podoba
Skuterek supe 10/10 wyglad zrob cos z mechaniki jeszcze i będzie git
myslalem nad jakims cylkiem sport airsal t6/stage6 sport pro i gaziorze 21 mm ale teraz zbieram kase i się zobaczy moze kupić się cyl albo jakis silnik lub malage jakos ostatnio tanio kilka widzialem za 1300 zl
Zbieraj zbieraj czekamy na postempy jak cos pisac i wklejac fotki
jak bede cos robic to zaraz wklejam foty
Rekord wez zaloz licznik na poprzecze tak jak ja mam. Idkrecasz to cos co się daje orginalne mocowanie i przykrecasz spowrotem pomiędzy poprzeczke dajesz i jest super. I lepasza widocznosc.
to zaraz ide do garaza i założę tak jak zrobisz ale nie jest zacienka ta poprzeczka
Ale ładnie się prezentuje Kiłej :] Naprawdę super, wypas optyk
stage6 sport’a nie kupuj podobno shit i szybko padają.
A gaźnik 21mm to trochę za duży na sporta, będzie palił jak smok, lepiej kupić 19mm.
A niby dlaczego Stage6 Sport Pro nie??? To podobno bardzo dobry aluminioowy cylinder i nie pada tak szybko. Znajomy w LC roxem zrobil 10000 km i zmieńil teraz tylko zmieńil pierscienie i dalej smiga. Dlatego ja tez kupuje ten cylinder. A co jeszcze nie za drogi
Witaj rekord… fajny ten twoj skuter. Jak zalozysz jeszcze jakis cylinder to będzie odrzutowiec a nie keeway
No ja czytałem że te Stage6 to słabe są, mocne i niska cena w miarę, ale słaba jakość wykończenia, i że szybko padają, zacierają się.
Może koledze trafił się jakiś lepszy egzemplarz, albo ja się mylę.
Choć trochę to dziwne że 10tyś km na cylindrze sportowym, z jednym pierścieniem a stage6 jest trochę wyżyłowany bo w końcu najmocniejszy z poziomu sport i w nim pierścień trzeba zmienić co jakieś 5tyś km.
Koledze chyba trafił się jakiś wyjątkowy egzemplarz ;p
No i co najciekawsze zasówa non stop na kole MOze i wyjatkowy a moze poprostu profesjonalnie zalozony i zestrojony.
Rekord zalozykles juz ten licznik tak jak mowilem??
mój kumpel też ma ten cylinder i jest zadowolony jedyne co można się przyczepić w tym cylindrze to do tłoka bo są dość niskiej jakości A reszta jest spoko
Nie mam jak bo ty pewnie Borek02, masz zestaw do mocowania licznika koso aja go nie mam i mam tylko takie aby do kiery przymocowac nic innego nie mam zadnych tuleji
oj ja tez nie mam DOstales mocowanie na kiere prawda??? Zamontowales je na kierze i wpiales w to licznik. A mocowanie w liczniku jest na 2 srobki. ODkrecasz obydwie wkladasz poprzeczke i skrecasz spowrotem i to tyle roboty
No własnie ja sam juz nie wiem co mam myslec. Czy kupowac cos mocniejszego niz sport pro:P
ja mam cienko poprzeczke bo ja przykrecilem na poprzeczce to latal jak chcial byl bardzo luzno
to jakiejs gumy trzebabylo dac i by nie latal. MI tam nie lata A cylinder będziesz bral s6 sp??
Narazie nie muszę kasy nazbierac to wtedy zobacze