jOŁ▲
Ostatnimi czasy zdałem kategory A :d i kupiłem kawasaki gpz 500 za 3600zł :P.
Moto bardzo wygodne , mruczy jak zły pies, a mocy wgl nie brakuje.
Z tunu to:
-Zębatka 49zębów
-Filtry stożkowe
Spalanie 5-6l
V-max na zębatce 49 to 180km/h
A na seryjnej 41 to 210.
Foto:
Który rocznik? Nieźle się prezentuje
97r:P właśnie się dowiedziałem o Szymku ja juz w ten sezon pochowałem do piachu dwóch kolegów
A ty kupiłeś już zarejestrowanego w PL? Musiałeś coś przy nim robić?
Zarejestrowany opłacony, zero wkładu:P Tylko w zimie oleje się pozmienia, czyszczenie i synchro gaźnika, zawory, w zasadzie dobry serwis żeby wszystko cykało. No i mniejsza zębatka
no trzeba przyznać że ładne:)
rafal93, ty weź powiedz, gdzie można takie cudeńko za taką kasę kupić?
Napewno nie w małopolskim bo ceny są conajmniej o 1-5tys większe niz gdzie indziej.
Ja kupiłem w olkuszu
Olkusz, olkusz… gdzie to jestą
To jeszcze blisko
Piękny, jak na 97. Ta lampa mnie tylko drażni ale to chyba daje charakter maszynie z tego roku
Nagraj jak mrrruczy
fajny sprzęcik do zapierdalania i za to kabze to juz w ogóle
A mi tam się podoba z ta lampą. Fajny klasyczny sprzęt
Ładny ładny … wygląda na zadbanego
Teraz tak spojrzałem na GPZ’ty i stwierdzam, że to fajne i niedrogie maszyny, ale sam bym chyba czegoś takiego nie kupił(ze względów na pozycję za kiermaną).
Ja własnie kupiłem bo jestem wyoski i na 600rr wyglądam jak na kozie
za takie pieniądze to bardzo przyjemny motocykl.
bo to nie jest typowy sport. Siedzi się na nim wygodnie, części są tanie i łatwo dostepne. Coprawda do super szybkich nie należy ale naprawde spoko sprzęt. Jeździłem takim jak Regis był u mnie
Wino napisał:
Siedzi się na nim wygodnie,
To ty chyba na GS'ie Bmk'i nie siędziałeś :P
Wino napisał:
części są tanie i łatwo dostepne.
Wolę motocykl z trudnodostępnymi częściami, ale żeby się nie psuł ;) Za dużo i zbyt daleko jeżdżę, żeby go coraz rozkręcać :573:
to że są tanie i łatwo dostępne to nie znaczy że jest awaryjny, poprostu sprawdzona i solidna konstrukcja przez wiele lat , masa posiadaczy no i jest to co jest:P.
Sory dla posiadaczy gs’a ale nie wiele różni się on wielkościowo np od apki rs50
kierownica wąska, ogólnie motocykl jest bardzo filigramowych rozmiarów to nie dla mnie
rafal93,
To ty chyba na GS’ie Bmk’i nie siędziałeś
Czytaj uważniej