Siema.
Zabierzam kupić jakiś kask na Aprilie RS 125, lecz także będę go używał na skuterze.
Cena jaką mogę przeznaczyć to 500zł, lecz jeśli będzie warto to i mogę te 100zł dołożyć + do tego szybka lustrzanka lub rainbow. Którą szybkę byście wybrali lustrzankę czy rainbow ? Ma to być jakiś kask z górnej półki, atesty itp, zajebiste malowanie no i najlepiej żeby był wraz z tą szybką no, ale jeśli nie będzie to żebym miał możliwośc bezproblemowego dokupienia do owego modelu.
Poszukaj sobie na allegro, bo raczej każdy kask za 500zł jest już zajebisty. A to szybka to nie przypadkiem jedno i to samo?
To jest fajne a ta szybka pasuje do kasku Naxa F1 wpisz sobie w allegro bo są różne wzory
Kask
Szybka
Malowanie to niech sobie sam wypatrzy. Za tą cenę to Lazer, Uvex, LS2, Arioh itd.
a nitro agv ? ktora marka najbardziej popularna i thebest
sam chciałem ci polecić agv bardzo dobry kask i wygodny no i wiadomo agv to dobra firma
ja mam nitro i nie mogę złego słowa na niego powiedzieć godne polecenia…
A apke już kupiłeś?biegi już umiesz wrzucac:PCo do kasku to ja bym wzioł nitro agv
taa
i się pisze wziął a nie wzioł
a lazer ? lazer ma zajebiaszcze małowania.
Ja jak bede brał tylko i wyłacznie AGV.
czemu ? nitro ma glupie małowania. uvex tez
ja mam taki http://allegro.pl/item660884820_kask_nitro_n750_silver_w_niskiej_cenie_r_s.html
i jest zajebisty xD
Bierz co ci się podoba to to jeden huj
chodzi o bezpieczenstwo. mogę dac 500zl to po co mma kupowac za 300 jakiegos nitro a ntro bdb marka ?
To kup kurwa za 500zł a nie za 300. Ty to masz takie beznadziejne tematy że głowa mała. Ile można pierdolić w tematach typu: “jak wrzucić od razu z piątki na luzł” albo “jaki kask mam kupić?”? KAŻDY kask za 500zł uratuje ci dupę. Jeszcze w tym temacie o zmianie biegów to można było popisać bo to nonsens był, ale ten to już woła o zamknięcie!
to zamknijcie go bo kowal tak chce
Tak, żeby nowego nie zakładać.
To ja mam temat który z tych kasków najbardziej Wam się podoba pod względem małowania (nie pytam który wybrać, lecz jestem ciekaw opinii ogółu) i proszę uwzględnić, że najprawdopodobniej będzie do tego czarna szybka lub tęczówka czy jak to tam zwą, proszę o podanie najpierw numeru kasku, a potem wariantu małowania
a oto kaski i różne warianty:
1 CS-R1 FANG
a)
b)
2 HJC CS R1 CHARAKTER
a)
b)
3 HJC CS-R1 SAMURAI
a)
Mile widziane są też opinie + wytłumaczenie, ale za sam typ np. “2b” też bedę wdzieczny.
Pozdrawiam
1a mi się najbardziej podoba, można wiedzieć jaka cenaż
Pewnie za raz kolega Favete będzie się czepiał że w jego temacie, ale on sobie dużo może.
Cena - 529 zł
Tylko za przesyłkę już nie bedę musiał płacić bo osobiście odbiorę.
Ja bym osobiście kupił ten ostatni
3 HJC CS-R1 SAMURAI
a)