Można i 200 w masce na japę,a z tym daszkiem masz rację raz wziąłem z lenistwa od quada [kask z goglami i daszkiem] przy 140 chce kark skręcić.
Skoro już tak sie spinamy na superwybór kasku na wyrywające beton 125cc to nie należy zapomnieć o aerodynamice kasku. Przy pewnych prędkościach - powiedzmy powyżej 120-130 zaczyna być istotna pozycja na motorze i pozycja kasku w stosunku do wiatru oraz sposób trzymania głowy. Niektóre nie pozwalają kręcić głową za mocno, inne mają tendencje do przyginania głowy do ziemi bo są zaprojektowane do innej pozycji.
Sorry, ale kim był... Anonim? Pozostanie to już tutaj tylko zagadką. ;P
H2SO4 napisał:
Sorry, ale kim był... Anonim? Pozostanie to już tutaj tylko zagadką. ;P
No właśnie co się stało z Dawidsuper8 ? Czyżby banik ?
Mam jeszcze pytanie odnośnie palenia podczas jazdy bo wspominaliście :P - w jaki sposób to robicie żeby było bezpiecznie ? No i chyba chodzi o analogi bo z elektronicznym to raczej trudno by było :)
Ale paczaj jakie to smutne. Co gorsza ci od większych pojemności wciąż bedą patrzeć na niego z góry bo to jednak tylko 125tka... wydaje mu sie że zmienił lige a nie zmienił...
a może sie myle? W końcu co może wiedzieć gość co jeździ 50tką czy 80tką... jakbym miał 125 to automatycznie miałbym racje. Racja bardziej mojasza niż twojsza jest przecież wpisana w pojemność posiadanego pojazdu :).
Jeździć 80-90kmh jakomś tam pińćdziesiontkom czy osiemdziesiontkom można przecież w nocniku :). A jeździć 80-90km/h taką 125tką to już wypada tylko w garniturze.I pod krawatem.
Ćmochanie nie jest bezpieczne w czasie jazdy ale smakuje mi niezmiennie :D [palę prawdziwe papieroski],tak samo jak lubię jazdę na motorze z psem[na skuterze wygodniej bo stoi na podłodze]
Dobra pany, zajarałem się i to wszystko jest wasza wina. ;-)
-
http://www.youtube.com/watch?v=-Cqg6TBCIT4
-
Mam super mega wypasiony kask... Fenix HY-806 i teraz już wiem po co jest to wycięcie... a*la gogle Top Gun. ;-)