Jakie manewry bede musial wykonac na karcie motorowerowej?
osemka, slalom , skrzyzowanie .
To przewaznie jest .
może byc hamowanie awaryjne
a co to?
Wątpie, że będzie hamowanie awaryjnie na karcie motorowerowej, bo chyba nawet w zagadnieniach teoretycznych nie ma takiego czegoś.
To właściwie tylko trzeba przejechać. Przynajmniej u mnie w mieście tak jest. Dziewczyna na stopie się nie zatrzymała, na czerwonym przejechała do rowu wpadła i itak zdała. Trzeba po miasteczku przejechać.
U mnie był slalom(odstęp między słupkami 3m) skręt w prawo ósemka i zatrzymanie na lini :D
Ogółem bardzo proste
a u mnie tylko teoria bo to w szkole było :o
Ja w szkole miałem slalom odstep 1,5m osemka i koleczko ale bardzo łatwe
To chyba ja miałem najłatwiej xD Test teoretyczny, było 21 pytań mogliśmy popełnić CHYBA 2,3 błędy w pytaniach typu: "Gdzie nie wolno zawracać ? " A, B, C i to tyle :) A na praktycznym miałem ósemkę i slalom, przy kazdym skręcie wrzucić kierunek,a mogliśmy przewrócić 1 pachołek a jesli 2 to poprawke za chwile a jak 3 i więcej to nie zdałes xD Ja jechałem wtedy na Keeway Matrix kolegi a to była moja 2 przejadżka na skuterze w życiu xD Pzdro
Ja zdawalem na tym placyku http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=Zabrze%2C+Kotarbi%F1skiego+20&Submit=Szukaj&cId=&sId= dajcie sobie na satelite bedziecie widziec ;]
Sory za ortografie ale nie mam polskich znakow.
Ja zdawałem na komisariacie w ramach wakacyjnych programów. Był test 21 pytań i jazdy na placyku. Na jazdach był slalom, skręcanie z sygnalizowaniem, ósemka, zatrzymanie i wyłączenie skutera.