Uff zdałem :) Miałem 22 punkty na 25 czyli 3 błędy :) Obecna statystyka w moim gimnazjum: 6 zdało, 30 nie zdało :>
Dzięki wszystkim za pomoc ;]
Ja jutro zdaje. Powodzenia mi życzcie. Stres cholerny. :)
Witam,
chciałbym zdawać karte motorowerową w trojmieście, a konkretniej w PORD. Dzwoniłem do nich, ale mówili że muszę mieć jakieś pismo od dyrektora mojej szkoły, że przeszedłem kurs przed egzaminem.
Zdawał ktoś z was tam? Jak to mniej wiecej wygląda, bo oni tam mają miasteczko ruchu drogowego i tego się obawiam. Może polecacie jakieś inne ośrodki? (ale żeby było najlepiej za darmo :P)
Siemka. Przeczytanie postów Lorenza z deczka mnie zaniepokoiło, gdyż sam będę nie długo zdawał. Mam do was pytanie. Testy są takie same na jakiś region, czy jak to działa? I czy jeśli nie zdam za pierwszym razem, to czy drugi test będzie taki sam, czy inny?
Pozdrawiam, Kacper.
To osoba która robi dla Ciebie egzamin wybiera pytania. W każdej szkole są inne. Jeżeli osoba egzaminująca wymyśli sobie, że na powtórce będą inne pytania to będą inne. Polecam poczytać mój temat w podforum "Prawo jazdy". Temat nazywa się: "Karta motorowerowa. Skąd się uczyć?". Mam nadzieję, że pomogłem.
Wiem, wiem :). Już czytalem. Pierwsza stronka z testami nie chciała się załadować :D.