tak wodzu masz racje ale te co mówisz są robione sitodrukiem i na kamizelkach cienkich mieliśmy takie to ci pokaże co z nich zostało po jednym praniu 21 jadę z wami to ją zabiorę nasze są nakładane cyfrowo dam ci namiar na drukarnie to sobie zamówisz jak będziesz chciał.
zaaa
mam swoja takowa dopasowana kamizelke ,gruba wiec jak uzgodnimy co w koncu bedzie napisane to podjade do tej drukarni dasz namiar dzokej i po sprawie
ps marginalnie jak dla mnie to haslo dziadka100 FanClub Skuterowy + miasto jest ok (GORZEJ Z MOTOROWEROWCAMI I MOTOCYKLISTAMI :(wiec chyba odpada a szkoda)
4t forever
Wodzu a co bys powiedział na taka?
http://allegro.pl/kamizelka-odblaskowa-na-motocykl-s-polska-policja-i3118262301.html
krzysiek fajna ale jak dla mnie --nie za taka kase MAX WARTE 35 ZL
4T FOREVER
Śląska Grupa Motorowerowa a nad napisem lub pod nick z forum. Poproszę o cenę takiej kamizeliki.
Nicka to se flamastrem albo markerem napiszesz.......... hehehehe
Brzydko piszę.... Powinienem być lekarzem a nie hydraulikiem :) Aleeeee... Amatorsko jestem lekarzem ginekologiem - leczę własnym korzeniem, wizyty bezpłatne. :)
Wodzu chodzi ci się aby ten nick był z tyłu wielki czy z przodu na lewej klapie mniejszy informacja do wyceny jest potrzebna bo najpierw muszę zrobić projekt a potem go wysłać do drukarni z zapytaniem?
Cefa najtańsza drukarnia którą znalazłem mieści się w Lubaniu więc nie wiem czy jest to opłacalne jechać z jedną kamizelką tu są namiary na drukarnie.
HEXO Jacek Kociuba
ul. M. Skłodowskiej-Curie 82
59-301 Lubin
Jacek Kociuba
tel. 500 008 884
info@hexo.pl
moim zdaniem powinniśmy uzgodnić ile szt. i jakie zrobić jedno zamówienie wtedy taniej wyjdzie i za kamizelki i za przesyłkę.
Jak sądzicie?
A tak wracając do pomysłu Dzokeja to ja proponuje zrobić taki wzór jaki proponuje dzokej i po prostu dopiska na dole Polska (Poland) ;)
Dla zainteresowanych - zerknijcie na to (Model A3):
http://allegro.pl/kamizelka-odblaskowa-z-nadrukiem-logo-gruba-f-vat-i3149553943.html
O, ciekawe jak z jakością tych kamizelek, ale ofertę interesującą wynalazłeś.
Czas realizacji 6 dni - nie zdążymy na przyszłą niedzielę....