potrzebuję na gwałt nową zębatkę ( przednią ) do Junaka 902. Musi być mniejsza od zastosowanej fabrycznie. Może mi ktoś posłużyć linkiem ? Może mieć jeden ząbek mniej od oryginalnej. Sprawa jest pilna bo zatrzymano mi dowód rejestracyjny - okazało się, że dystrybutor nie założył ograniczenia prędkości no i rzecz jasna nie poczuwa się do obowiązku załatwienia sprawy...
I mówisz, że nie masz internetu? I Google też nie masz? Ojojoj, smutne to trochę.
To ja już tego szukam, na ten moment, bo twój problem jest teraz najważniejszy. Pewnie dla wszystkich tutaj.
*
No to jak, pomożemy bidulkowi? Namierzyli go laserem i dowód jemu zabrali. Skandal, a prezydent już przecież podpisał. :-)
Kurde, ale kolega tylko motorowerem jechał, ale nieco szybciej niż adekwatna ustawa przewiduje. I złapali go jednak.
Bardzo to jest smutne. Pomożecie ???
*
No to... POMAGAJCIE, bo ja mam już wakacje. ;P
*
Panie szanowny, niczego pan z siebie tutaj nie dajesz, więc nie widzę potrzeby służyć tobie pomocą. Ja jako ja. Wysil się może trochę, bo to jest teraz tylko twój problem. Zasadniczo. Nadążasz za mną ? Więc jest fajnie. Jest teraz w dechę nawet. :-)
jak ja lubię jak jakiś nieokrzesany prostak nie skorzysta z okazji , żeby ,milczeć :-) internet mam ( czego można się domyśleć przy minimalnym wysiłku umysłowym - ale nie mogę znaleźć odpowiedniej zębatki. Musi mieć 11 zębów. Zapewne będę musiał poradzić sobie sam, ale mimo wszystko , jeśli ktoś zna jakiś czego-to-nie-mający sklep z takimi częściami albo wie od jakiego motoroweru będzie pasować to chętnie skorzystam z pomocy.