Junak 901

Junak 901,czy warto? Mam pytanie w sprawie tego motoroweru.Czy pietnastolatek da rade pojechać na tym skuterku?

Głupie pytanie,ale Cii. XD

Warto, naprawdę warto. Jak nie przerażają Cię prędkości 90km/h do kupuj śmiało. Polska marka z tradycjami.

Prędkość 90km/h potrafi wyciągnąć odrazu po zakupie?

Prosiłbym o jakieś + i -.
Z góry bardzo dziękuje.

benekpe napisał:

Warto, naprawdę warto. Jak nie przerażają Cię prędkości 90km/h do kupuj śmiało. Polska marka z tradycjami.

Prawie z krzesła spadłem..., człowieku 90km/h to chyba na 72ccm;) (ewentualnie z dużej górki;d)

Oczywiście mówiąc o prawdziwej prędkości a nie licznikowej!.

Jeśli nowy to musisz docierać przez 1000km (po 200-400km odczujesz wzrost mocy), o docieraniu jest w cholerę tematów na forum.

Realne osiągi myślę będą w granicy 65-70km/h, dla ciebie powinien być dobry z racji tego że junak 901 ma niskie siedzenie

No chyba nikt normalny nie jeździ na 50ccm! Wiadomo, zmiana cylindra już na starcie. Po co docierać dwa razy! Każdy salon już oferuje przy zakupie zmianę cylindra za kilka dodatkowych setek. Taki sprzęt to już pociągnie pod 100km/h!

No tak to racja;), 50ccm w biegówkach chińskich to jakaś pomyłka..

A wtedy jak zmienie cylinder to będę mógł jeździć na karte motorowerową ?

legalnie nie.
mało tego, należało by mu zrobić rozszerzone badania techniczne i przerejestrowac na motor (duża rejestracja)

Aha to zostane przy standardowy cylindrze. Mam nadzieję,że mi to wystarczy xD

Szczerze wątpię.

Ale kurna wymienie cylinder i już nie będę mógł jeździc. :)

Musisz zmienić jeszcze fafelkę od trybulatora.

Sorki za sarkazm, ale miałem dzisiaj nie najlepszy dzień, co pewnie widać po wpisach. Ale już się poprawiam :-)