Witam , Posiadam Skuter Junak 607 4T z 2019 roku produkcji , jesli chodzi o bloKADY ? wie ktoś coś?
doszedłem do tego ze tylko i wyłacznie jest to sprawa z Modułem , kręci tylko 6tys/min obrotów
nigdzie indziej blokad ŻADNYCH nie ma… co ciekawe gdy odłączyłem taki rózowy kabelek od modułu
bo ktos mi polecił sprawdzić , to krecił do 11 tys/min obrotów , z tym że juz sie zapalała kontrolka
silnika i nic nie ryzykowałem z zakupem jakiegos modułu czy kombinowaniem by nie popalic motoru,
jest na dotarciu 1300 km , wszyskie oleje wymienione , śmiga świetnie , ale bardzo by mi zalezło by zamiast tych 55km/h jechał normalnie bo czuć ze sie dusi i szkoda może ktos ma jakies informacje czy taki moduł juz powstał ?? czy cos . Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi !!!
Przecież wystarczy wejść na pierwszy lepszy sklep z częściami do skuterów i znajdziesz moduł odblokowany po marce i modelu.
no dwóch gosci juz tak zrobiło i popaliło wszystko powiedzieli mi w serwisie Junaka , dlatego pytam tutaj jesli mozna by było uzyć “modułu z pierwszego lepszego sklepu” to zapewne juz bym dawno mial zrobiony skuter
No i nadal nie rozumiem w czym problem? W internecie dostępne są specyfikacje różnych modułów wraz z informacjami który pin za co odpowiada. Masz schemat elektryczny swojego pojazdu? Miernik elektryczny? To co za problem sprawdzić, czy kupowany moduł się nada?
A no tak, zapomniałem. Może ktoś bez całego trudu powie “weź ten”.