Niedawno natrafiłem w sieci na Jinchenga Knighta. Cena specjalnie nie powala,. Mam do was pytanko ajk się takim mini chopperem jezdzi? No i oczywiscie marka hmm to chyba jeden ze slabszych chinczykow warto cos takiego kupić? czy moze lepiej jakis motorower lub skuter?
Jest to maszyna, która ma tylko wyglądać, jakoś?, wytrzymałość, bezawaryjność czy osiągi - zapomnijmy. Dlatego lepiej kupić coś “normalnego”
Dokładnie tak jak powiedział Denis. Ja widziałem kiedyś jak to jedzie i szczerze to pod wrażeniem nie byłem… xD Więc lepiej kup jakiegoś markowego skutra… Pozdro
Pewien znajomy ma cos takiego - poza pieniedzmi, za ktore kupil tego mini choopera, wlozyl w niego jeszcze okolo 2 tys zl na wszelkie naprawy, a skrzynia biegow to do dzisiaj mu się sypie :lol:
NIerozumiem co się czepiacie tak tego motoru!!! JA mialem taki przez 2 lata. szybki nie byl ale w zyciu nie mialem z nim najmniejszych problemów Napewno jest w *** lepszy niz wszystkie kewaye, motobi i wszystkie razem wzięte.
To lepsze od keewaya hahah Ja nawet nie potrafie wymówił nazwy tego wynalazku. A jaki to ma dzwięk jak kosiara ?? CZy jak chooper pewnie tak buczy z wydechów jak przynajmniej intruder Z czym ty do ludzi wyskakujesz jak chcesz cos z biegami polecam cos normalnego Yamaha,Suzuki,Derbi,Rieju,Honda,Aprilia a nie cos o nazwie której się nie da wmówić
Co do dzwięku to chodzi ładnie. inny wyglad ale silnik identyko. krótko mówiąc huowa. Nie warto, kupiłem za 4000 jak to byla nowosc na rynku a wlozylem minimum 2000 w to gówno a i tak się rozpier***
ja i tak z mojego bylem zadowolony, mi się wydaje ze psuja się najbardziej roczniki 2001 i w zwyz, bo starsze to nawet jeszcze jezdzily a tymbardziej rynek w polsce nie jest napchany chopperami 50cm wiec i tak uwazam ze jincheng jest lepszy jak loski, ale nie ma co startowac do aprili red rose lub gilery eaglet. takie mam zdanie… koniec Pozdrawiam
Mialem takiego samego i powiem Ci ze nie warto to kupywac. osiagi i moc zenujaca :shock: hyba ze lubisz jezdzic spokojnie i 45km/h to jest właśnie dla CIebie :mrgreen:
Mój kolega ma takiego samego . jedzie Ok 75km/h jak się rospedzi ( wada rospódza siębardzo długo) daćza niego 6000zł. ale na dotarciu ale ma fajny wygląd i warrrkot Fajna maszynka …
Ala je wolę skutery … POZDRO :lol:
jeżeli chcesz mini “choppera” to szukaj gilery egalet, albo aprili classic
co do aprilii i gilery nie będe się wypowiadać ale na temat tego motoru mogę coś powiedziec:
kumpel ma go rok i nie syp?o mu się dosąownie nic
po odblokowaniu jedzie nim 70 na prostej czyli jakto chinole
wygląd i dłwiżk na pewno ma lepszy niż ?osię … ten wygląda bardziej czoperancko
no ale jest to chinol więc wybór należy do ciebie …
chcesz go miećokoło roku ? kup ale na dłuższąmete odradzam
nie kupuj tego kup aprille classic 50
chooperek ładnie wygląda ale to tylko zeby zachecic klienta a pozniej co do silnika nie będziesz zadowolony wiec kup lepiej uzywany skuter i markowy :mrgreen:
Bardzo fajna maszyna mam już 8 lat i śmiga jak powinno i nie jedzie 45km tylko więcej
Esz… Mie? taką maszyne jak Gilera GSM i pytać się o takie za przeproszeniem G?*no .
Wiadomo jak to z chiż?czykami raz trafisz na model którym pojeździsz kilka lat bez większych awarii , a raz na egzemplarz który rozsypie się po 1000km ;D . Lubisz ryzyko ?
To go kupuj !!
Wiesz jak to mówił: No risk, no fun
Ale to nie w tym przypadku jest fun gdy się zacznie sypac …
Napoleon napisał:
Bardzo fajna maszyna mam już 8 lat i śmiga jak powinno i nie jedzie 45km tylko więcej
A ile niby idze 52km/h to gówno składane przez chińskie dzieci, a gdzie to kupiłeś w Biedronce , był w kartoniku
widać dzieci kupily nowe roczniki to się sypie,albo wolicie te skutery bez duszy jeden dłwiek ten sam przez całą jazde n??ki obok siebie i jazda jak pedażki :P,chcecie jeździć 100 km albo więcej zdać prawko kupić prawdziwy sprzet nie zapominajac się zabic na pierwszym lepszym zakrecie zeby potem wprowadzali prawka od 21 lat bo duzo dzieciarni się rozwala na byle czym,albo z głupoty na fajnej maszynie
Napoleon napisał:
widać dzieci kupily nowe roczniki to się sypie,albo wolicie te skutery bez duszy jeden dłwiek ten sam przez całą jazde n??ki obok siebie i jazda jak pedażki ,chcecie jeździć 100 km albo więcej zdać prawko kupić prawdziwy sprzet nie zapominajac się zabic na pierwszym lepszym zakrecie zeby potem wprowadzali prawka od 21 lat bo duzo dzieciarni się rozwala na byle czym,albo z głupoty na fajnej maszynie
zastanów się koleś co ty piszesz. że coś? Ktoś ma skuter to nie umieć jeździć na moto?? :roll: trochę to nacięgane, ale niech ci będzie.... no bo w ko??czu twój jincośtam i tak jest najlepszy :roll: