Jakie wario do Metrakit MK Series 50cc prosze o pomoc!!

Witam :wink: Jestem posiadaczem Aprili SR 50 LC 1996r i mam w niej cylinder Metrakit MK Series 50cc http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?products_id=880&osCsid=a07eb33b52439dfa89f4a392bcc6372f Apka na tym cylku wyciaga 90-95km licznikowe mam zamiar kupić do niej wario i niewiem jakie zeby skuter bujal mi się tak samo 95km lub troszkę więcej i zeby lepiej przyspieszala proszę o pomoc z gory wielkie dzięki :-o :mrgreen: :mrgreen:

Polini Speed Control Malossi Multivar 2000 Co? lepszego: Malossi MHR Jeśli nie masz dużo funduszy na to, kup Malossiego Multivara, a jeśli chcesz wydać więcej i mieć lepszy efekt to MHR.

Malossi Multivar 2000 na tym wario bede takie same osiagi 95km i będzie lepiej przyspieszal ??bo niechce wyzucic kasy w bloto…zeby nie bylo tak jak na seryjnym wario … :roll: :roll:

Na pewno będziesz miał lepsze przyspieszenie, do tego kup sprężynę centralną o większej twardości i może nawet te 95km/h przekroczysz :mrgreen:

Twardsza czyli jakaś?:smiley: :oops: chciałbym z tym cala zabawa w 300zl się zamknac :oops: :expressionless:

Malossi Multivar 2000 - 234zł Zestaw sprężyn - 55zł Wysyłka - 10zł Razem daje nam: 299zł :mrgreen:

Wielkie dzieki można jeszcze link to tych kapletu sprezyn??

sklep@jednoslad.pl napisz tam @ do czego potrzebujesz i na pewno uzyskasz odpowiedź jakie sprężyny, dokładną cenę i resztą rzeczy które będziesz chciał wiedzieć! :smiley: Pomogłem? :roll: