Jakie sprzeglo ?

Witam mam peugeota jet force mam w nim wsadzone wariator malossi multivar 2000 , tłumik tecnigas next-r , gaźnik dellorto 17,5 mm , cylinder malossi sport 70ccm i jakie mam kupić sprzeglo ???

kumpel w roxie ma malossi fly i nie narzeka myślę że mogę Ci je polecić

ja bym fly’a nie polecał ze względu na mały możliwości regulacyjne. napisz ile chcesz kasy przeznaczyć na sprzęgło ?? ja oczywiście polecam sprzęgło polini 2G II

w sumie do 250zl tylko zeby mi się te pollini zgralo z reszta części ??

To sprzęgło poliniego 2g evo II jest super

co by tam jeszcze bylo potrzebne ? sprzeglo jakieś sprezynki ?? dzwon sprzegla ??

jak chcesz sprzęgło do 250 to polini odpada, pomyśl o hebo N/R też są dobre

tylko zeby mi się te pollini zgralo z reszta części

takie mały apropo, to ty zgrywasz sprzęgło nie ma znaczenia czy kupisz polini, malossi czy hebo sprzęgło to sprzęgło

no ale jak myslicie jakie najlepiej by mi podpasowalo pod te części ??

Hebo ma kiepskie sprzęgła bierz Polini 2G i dzwon Polini 2G ale to juz wydatek ok.400zł albo Stage6 i dzwon stage6 R/T. Jak masz za mało kasy to lepiej trochę dozbieraj i kup coś z tego ja mam Stage6 i jestem bardzo zadowolony super się reguluje i dodaja 2 komplety sprezynek. a jeżeli chcesz cos zajebistego to Delta od Malossiego :stuck_out_tongue: na mielochu niemaja:/

Malossi Delta chyba tania nie jest :stuck_out_tongue: Ja bym wziąć sprzęgło Stage6 i dzwon S6 WingCooler.

podajcie pełna nazwe np. jakiegos sprzegla i dzwonu mam ogolnie 1000zl jakos będzie ale kupuje tłumik jeszcze leo vince zx , i chce kupić te sprzeglo z dzwonem i pasek kevlarowy napiszcie jakie sprzeglo i dzwon ale zeby dalo je się wyregulować w serwisie :slight_smile: a nie pwoiedza ze nie wiedza jak

Jak chcesz ZX to bier polini 2G evoII i dzwon s6 WingCooler Powinno 1000zł wystarczyć

ja mam w swoim Polini 2G Evo2 mogę ci je polecić jest bardzo dobre dzwon mam malossi miałem mieć Polini Evo ale nei mieli na sklepie więc brałem malossi czyli na twoim miejscu bym brał Polini evo i Polinie 2G evo2 a wydech to bym wolał Laser x-pro jest lepszy niz leovince zx :slight_smile: P.S. Jeśli masz 50 ccm nie kupuj kevlaru bo on w 50ccm minimalnie zaniża osiągi weź zwykły pasek jakieś dobrej firmy i ci starczy kevlar zakłada się w 70ccm

ale ja mam tak 70ccm mallosi sport wariator mallosi multivar 2000 gaźnik 17,5mm dellorto no i chce teraz tego leovince zx kupić