Witam,
Jakie przyspieszenie 0-50 km/h maja wasze skuterki?
P.S. Napiszcie czy skuter jest seryjny, jakiej pojemności ma silnik , czy z blokadami lub bez, czy po tuningu.:)
Zestawienie czas zacząć,zobaczymy jak ukształtuje sie lista TOP 10 :)
Witam,
Jakie przyspieszenie 0-50 km/h maja wasze skuterki?
P.S. Napiszcie czy skuter jest seryjny, jakiej pojemności ma silnik , czy z blokadami lub bez, czy po tuningu.:)
Zestawienie czas zacząć,zobaczymy jak ukształtuje sie lista TOP 10 :)
Kymco Vitality 50 2T 2010 11800 km, wariator Malossi Multivar 2000 rolki 9g 0-50 km/h 9,59 s.
Jak był nowy pasek itd to troszke szybciej się zbierał. :)
Router Xs 50 4T silnik 139QMB 2010 3500km, seria - odblokowany. 0-50km/h 8.2 według stopera. Madi nie pomyliła Ci się ta 9 z jakąs inną liczbą np. 6 ? Dziwne żeby mój 4T zbierał się szybciej niż markowe 2T O.o
mozliwe písalem z koma jak nie bedzie padac to jeszcze raz zmierze teraz nie pamietam czy bylo 6 czy 9
a mozliwe jest, pasek ma niemal 12 tys, rolki i wario kolo 8 tys wiec nie sa nowe :p
Inca Lambros,2t,2009r, 6500km-seria odblokowana. 0-50km/h - 6s
Zumico Mac (4t), 2010, 1100km, seria zablokowany. 0-50km/h-8,7s
madi a ile taki wariator rolki i pasek do twojej vitalki kosztuje nowy ?
Lukson a ty temat zacząłeś z sam się nie wyspowiadałeś :p
pasek 80 lub 120 lepszy rolki 20, ale jeszcze do wymiany ze 3-5 tyś więc się o to nie martwie :p pewnie na następny sezon wypadnie. Aaaha, wariatora nie trzeba zmieniać, pozatym jak by co mam oryginalny też więc można go w każdej chwili zmienić ;)
aha ;)
b&w 150, prawie 35tys , nie więcej niż 4,5s 0-50
się zobaczy jak dotrze nowy cylinder 175cc, tym razem podmianka z konieczności , spalanie oleju , średnio tygodniowo robię prawie 500 więc trzeba zainwestować
Kymco Agility 50 4T, 0-50 km/h w około 14 sek. wymienione rolki z 8,5 na 7g. Silnik dopiero po dotarciu bez blokad.
W sumie nie wiem czy to dobry wynik jak na 4T...
Może się wypowie ktoś kto ma taki sam skuter:)
ok. 6,5s 0-50 km/h
odnosnik http://www.youtube.com/watch?v=nP6c8mSnpq0
1:06-1:12
teraz po zmianie paska mam troszke słabsze przyspieszenie ale przynajmniej ciągnie mi 93 licznikowee . dla niedowiarków moge wrzucic pozniej filmik jak bd mial czas ;p
Opisz parametry swojego skuterka
wszystko seria. jedynie wydech leosia TT rolki chyba 4.2 grama.
no i BAD LOOK oraz ognie dodające dodatkowe 20 km/h na godzine na v-max ;]
bbpll napisał:
teraz po zmianie paska mam troszke słabsze przyspieszenie ale przynajmniej ciągnie mi 93 licznikowee . dla niedowiarków moge wrzucic pozniej filmik jak bd mial czas ;p
Wrzuć wrzuć ale zanim będziesz ruszał pokaż drogę bo mój 4T z górki też leci 80. Do tych ogni dodających v-maxu nie mam pytań...
Kapuchon, to nie wiedziałeś o tych właściwościach, że kolor ma znaczenie ? Np. jak masz czerwony skuter to jest szybszy, niebieski ma natomiast lepsze przyspieszenie. A srebrny mniej pali. ;)
A to wszystkie inne niż czerwone, niebieskie i srebrne to są połączone i są najszybsze, najlepsze przyspieszenie i mało palą ? :D
no dokładnie :) a naklejki dają jeszcze więcej, jak u kolegi płomienie dały 20 km/h, jak by ktoś nakleił takich płomieni 10 to już by dostał 100 km/h więcej :D