Jakie plastiki seryjne czy tuningowe do gilery runner

Siemano ostatnio mialem maly wypadek typ mi wyjechal na drodze myslal ze zdarzy i buchnolem w niego plastiki poodpadaly i wogule juz byly trochę porysowane wiec chciałbym je zmeinic za kase ktora dostane z odszkodowania mi się nic nie stalo oprocz siniakow i ran. I mam do was pytanie czy kupić cala bude z skuter doktor ( http://skuterdoktor.pl/product_info.php?products_id=3103 ) czy kupić jakieś seryjne uzywane plastiki i je pomalowac … Slyszalem ze podobno seryjne plastiki sa bardziej wytrzymalsze z lepszego tworzywa itp ale tuningowe ladniej wyglądaja P.S Skuter to gilery runner sp 2004rok

wiesz lepiej kupić seryjne i samemu zrobić z nich fajne tuningowe :slight_smile: na pewno będą fajniejsze niz te z S&D :slight_smile:

No tak ale tuningowe kosztuja 1500zl a moze ktos wie ile kosztuja nowe plastiki wszysciutkie plastiki nowe oryginalne ? do gilery runner

Myślę, że wcale nie mniej niż te tuningowe. Ja bym wziąć tuningowe;)

Jak juz brac, to “tjuningowe” :slight_smile:

bierz tuningowe :slight_smile: chyba, ze chcesz sam je przerobić to wtedy bierz seryjne :stuck_out_tongue:

Bierz Tuningowe. Wybierz sobie Ładny kolor, to nawet nie będziesz musiał ich małować. Pozdrawiam