Jakie moto w przedziale 2000-2500 zł?

Witam (jestem nowy na forum więc przepraszam za błędy).Właśnie zdałem prawo jazdy AM i przymieżam się do kupna motoru. Niestety nie mam co liczyć na większy budrzet niż 2000-2500zł. Myśle o jakimś hińczyku typu ogar 202,benzer ws 50,barton ranger ale nie wiem jakiego wybrać wiem że silniki mają takie same ale co z resztą? Proszę podawać swoje propozycje z uzasadnieniem dlaczego. Z góry dzięki za odpowiedzi. (Im taniej tym lepiej)(skutery nie wchodzą w gre)

Generalnie wszystkie Routery, Benzery, Zipy, Romety i inne ustrojstwa, to jedno i to samo. Takie sami silniki, ramy. Różnice są trzy. Plastiki, marka oraz cena za tą markę. Bierz to, co Ci się najbardziej podoba i jest w najkorzystniejszej cenie. Oczywiście mówimy o używkach, bo nówki nie dostaniesz w tym przedziale cenowym.
Jeszcze jedno, nie wymagaj, żebyśmy zasypali Cie linkami do ogłoszeń, jak nawet Cie nie znamy. Wygląd jest kwestią gustu, a o nim się nie dyskutuję.

Patrzyłem na alledrogo jest kilkanaście ofert nowych 2088-2500 więc jak wyżej który ci się najbardziej podoba.NOWY w używki się ne pchaj

Może Romet Zetka ?