Witam, Dziś walnąć mi cylinder po tym jak pękł kawałek tłoka… Cylek to Metrakt HAND MADE 70cc a jego przebieg to nie całe 5 tys… ok 300km temu zakładaszem nowe pierścienie… teraz nie wiem czy zakładasz znowu 70 czy może lepiej 50 sportą? jakie macie 70-tki i jakie maja przebiegi? nie chce wymieniać cylka co 5 tys… jaki jest najwytrzymalszy?? starszy suszy mi glowe ze to wszystko siada przez zaduze obroty i teraz nie wiem co kupić…;(;(;(
Powiedz jaki masz skuterek to ci doradzimy jaki cylinder kupić
To pewno olej z orlenu laże? albo coś źle zrobiłeś ja mam malossi sport na razie 5tył przebiegu trochę po dupie dostaje no sport = sport manetka na maxa non stop
Dokladnie Malossi Sport 70cc jest miodzio… Tak jak Polini for Race Jesli juz się decydujesz to biez cos z tego
mam katane gaźnik 17,5 oraz stozek… do tego wario polini SP zawór Hebo… katana przerywala mi na wysokich obrotach i leciala tylko 70… olej lalem mobil 2t… katana niestety bardzo się grzala… czy moze to byc wina mieszanki za duzo powietrza? zastanawieam się nad polini sport lub malossi sport… dorzucam foto rozwalonego tloka…
No albo hamowałeś ostro i od razu p**da i chwycię taką kompresje ze zablokowało i urwał o tłoka. A to na pewno nie przez olej Postrach bo ja leje olej z orlenu i zrobilem juz 8 tys. na Sport pro i nic się nie dzieje bo olej ma ci delikatnie przesmarowało cylindra i łożyska (chyba ze sa samosmarujące) więc to raczej nie przez olej chyba ze pompka olejowa ci się zacieła…
to pomożecie który wybrać??
Przerywala ci bo miales ja źle wyregulowan? miala wysokie obroty i gzala się… Bez watpienia biez Malossi Sport 70ccm
ja mam malossi 8000 km i chodzi i to jak!!!
ja na razie mam seryjny, ale za 3 lata będzie full EVO :evil: PS. Proszę o usunięcie posta… coś mi w przeglądarce nawaliło i przełaczyły się strony
czyli chyba wezme małossi… a jaka wziąć dyszę do niego do arreche 17,5 i do stozka…??
95 chyba styknie moze wieksza troszkę