Witam Mam skuter kymco super 9 jest w nim założony wydech technigas next r Poradcie mi jaki wariator i jakie sprzęgło założyć do tego żeby wszystko ze sobą współgrać Czy coś jeszcze będzie potrzebne ??
a ile masz kasy jak masz koło 600zł to weź wariator polini SC i Sprzęgło polini evo2g
a coś tańszego ??
Kupować tanio to kupować dwa razy A sam mam kymco super 9 i podobny temat już był Wariator to Polini speed lub Malossi MHR (ten 2 lepszy) Co do sprzęgła to najlepiej Stage6 Dodatkowo będą co potrzebne rolnki i wszystkie sprężyny do sprzęgła.
Nie wiem jak stoisz z kasą ale może wario Malossi Multivar :roll:
Do S9 jest tylko jeden wariator Malossi, więc podajecie to samo.
Wariator to Malossi 2000 a sprzęgło to Polini 2G albo Stage6 chyba ze cos zajebistego to Delta od Malossi
Polini 2G jest sprzęgłem dokładnie tej samej klasy co Malossi Delta…
slyszalem ze Delta lepszeNikikin napisał:
Polini 2G jest sprzęgłem dokładnie tej samej klasy co Malossi Delta...
To źle słyszałeś. Polini 2G ma szerszy zakres regulacji niż Delta. Tak naprawde Polini zrobiło lepsze sprzęgło.kondziopl3 napisał:
slyszalem ze Delta lepsze
A nie lepiej Malossi Fly skoro skromnie z kask? stoisz Do tego wariator Malossi Multivar ?
A co myślicie o takim zestawie : sprzęgło:malossi fly wario:polini speed control
Wolałbym wariator Malossiego, ale to moje zdanie. Zdecyduje właściciel.
to w takim razie który jest lepszy polini sc czy malossi multivar ??
Moim zdaniem Malossi Multivar. A tak na marginesie, dla mnie super rozwiązaniem jest wariator firmy Doppler z odważnikami zamiast rolek!
Może to jest fajne, ale kiepskimi efektami dysponuje...Marchles napisał:
A tak na marginesie, dla mnie super rozwiązaniem jest wariator firmy Doppler z odważnikami zamiast rolek!
Nie miałem w swoim sprzęcie, ale regulowałem i wyregulować można świetnie!
a gdzie mogę kupić do super 9 to wario ??
www.jednoslad.pl, dokładniej: sklep@jednoslad.pl
Tylko w tym sklepie! :->Marchles napisał:
www.jednoslad.pl, dokładniej: sklep@jednoslad.pl