Moze mi ktoś powiedziec jaki mam załozyc tłumnik, rolki, dysze i gaźnik do cylindra 80ccm małossile?[/code]
Jaki to dokładnie cylinder? MHR Replica MHR Team? Napisz jaki to dokładnie cylinder, będzie owiele łatwiej coś dobrać ;). Do takiego cylindra to gaźnik polecam 21mm (mam taki do sprzedania, jak coś gg: 4614679
). wiadomo 80cc jednak potrzebuje większego gaźnika, jaki to by nie był cylinder.
jakie rolki i dysze masz założyć, to nikt w ciemno Ci nie powie. Musisz je dobrać metodą prób i błędów :). Gaźnik 21 ewentualnie 19mm powiedz jaki to cylinder to będziemy mogli powiedzieć więcej. PS. widzę, że jesteś z Krotoszyna
miałbyć ochotą uczestniczenia w zlocie skuterów? Zlot najprawdopodobniej odbędzie się w osiecznej niedaleko leszna, a z krotoszyna wcale nie jest tam tak daleko
http://www.zumi.pl/trasa.html?loc1=Krotoszyn%2C&loc2=woj.+Wielkopolskie%2C+Osieczna&byCar=on&cId1=&sId1=&cId2=c8d4b41d51e2c200035900a90000735000d796d6b30a492f&sId2=
Na cylindrze pisze tylko 80ccm Malossi jest wykonany z aluminium i nic więcej nie wiem bo skuter był sprowadzony z Włoch a cylinder juz był w nim. A co do zlotu to kiedy będzie?
Tłumika to ci nie mogę doradzić ponieważ jest to 80cc a są robione do 70 a puźniej 100 gaźnik to musi był 21
a jaki tłumnik dac??
mateuszpiatek weź nie sap że są wydechy do 70 a potem do 100… dedykowane … Jest malossiego 83ccm big bore ale czy to ten masz? Jest wydech Fabrizi Racing do 92ccm mogę by się nadać Bądz Sito czy tam Kundo która firma robi wydechy pod setup twój musiałbyś zagadać jak masz duże możliwości finansowe Bardzo dobry byłby Romano ten najmocniejszy za 1200zł
Eh, głupoty piszecie z tymi wydechami… Załóz sobie jakiś wydech łapiący od dołu dedykowany do sport/racing i będzie cacy ;).