jaki wydech

Siemka mam pytanie jaki wydeszek był by najlepszy do mojego matrixa bo mam paręczęści wymienionych w tym tłumik na stage 6 pro replica i lipnie przyspiesza z miejsca . oto części wymienione -Cylinder stage6 sport pro -Komin stage6 pro replica -Wario malossi 2000 -Sprzęgło Hebo R -Dzwon sprzęgła stage6 WingCooler Team -Pasek polini -gas box stage6 -dysza 120 -filtr polini air box - Przełożenia polini +30 -Wał korbowy Top Racing Evolution NG -Sprezyna dociskowa czerwona malossi -Sprezynki sprzęgła niebieskie -Rolki 4 gram

myśle, ze najlepiej byłoby zastosować wydech typu Yasuni R, Tecnigas RS, Metrakit SP…

Jak ci lipnie przyśpiesza to proponuje najpierw twardsze sprężynki sprzęgła a nie zaraz wydech zmieniac

na pro replice super przyspieszenia z niskich obrotów nie będzie… wysokoobrotówka… Jeśli już chcesz zmieniać - RS70

mam niebieskie sprezynki hebo co myslicie o stage 6 pro ??

Nie ma sensu Tecnigas RS70 II już jest do mina to bierz… od dołu ładnie idzie :wink: Mogę nakręcić jak stary wróci jak idzie z malossi sportem :wink:

jak juz Tecnigas RS70 to w chromie czy normalny ??

To zależy co ci się bardziej podoba Chrom nie rdzewieje Ładny ale mi się nie podoba o gustach się nie decyduje Spaw mi się podobają te opalenia od spawów i wieksza mi się wydaje ta komora rezonansowa :wink: