Kumpel się pyta jaki może kupić wydech do Piaggio Typhoon (ma taki sam jak ja, tylko kolor inny ). Ja zaproponowałem mu żeby kupił Laser X-pro chrom. A wy co polecacie? Jakby co jego skuter to seryjny cały, 50ccm z 1993r.
No to dobrze mu zaproponowałeś
No chyba że oczekuje czegoś więcej no To yasuni R tylko nie Z bo Z to szit!
no ale na R to szybciutko cylinder zajeździ…
Kazał mi zadać kilka pytanek:
1. Kupić wydech teraz czy np. w ferie?
2. Czy nie lepiej zamiast wydechu kupić wario?
3. Jak zmieni się v-max? jeżeli teraz jest 70km/h?
4. Ewentualnie co proponujecie innego do 500zł?
Odp.
1. A co to za różnicaż :lol: jak chce to niech kupuje teraz a jak nie to w ferie
2. Jeśli to 2T to najlepszy jest wydech to podstawa tuningu najwięcej w 2T w tuningu daje wydech a wario jest na 2 miejscu
3. W 2T w tuningu daje wydech jakieś 10-15 km/h różnice są spore tylko zależy jak to jeszcze wyreguluje… powinien mu mykać te 80km/h
No Hmm, Oczywiście - w 2T Tłumik to podstawa tuningu. Jeżeli kumpel oczekuje super racinga i będzie robił wszystko na maxa to niech kupi Yaska Rke.
A do 500zł, tak optymalnie to np. jakiś wydeszek Stage 6xa mógłby być ok, lub coś w stylu tego co ja mam, np. Tecnigas jakiś;)
Pozdrawiam
DesiRe
Jeśli wszystko na maxa no to już chyba C16 a nawet C21 prawda? Bo jeśli ma być na maxa to na maxa
czyli nawet R będzie wymiękał
No ale koleś ma do dyspozycji około 500zł a tu już mowa o C16,C21^^ xD
Aaa… no sorki nie zauważyłem że ma do dyspozycji 500zł … Zwracam honor!
jakby mial 3 razy więcej do dyspozycji to polecam yasuni c30
on nie ma 3 razy więcej do dyspozycji S9redSuwałki, to 500 zl polecal bym ci kupić yasuni c16 uzywano jak nie dawno patrzylem za tyle można byloby kupić c16 w dobrym stanie za 500 zl a jak nie c16 to kup yasuni r albo nowego lasera x-pro
Jemu chodziło o to czy ceny nie spadną na zimę bo już po sezonie?Adverion napisał:
1. A co to za różnicaż :lol: jak chce to niech kupuje teraz a jak nie to w ferie :-P
w zime spadno ceny po nowym roku
No dobra może i spadną… ale przecież nie jakoś kolosalnie No chyba że jest taki skąpy no to neich czeka
Niby już zimno jeździć nie będzie. A tłumik w pudełku leżeć maż Niby mówi że poczeka i kupi w ferie. Mówi że na zime nie będzie kupował. Dobra temat do zamknięcia.
Nie, niech go pod ziemią zakopie, wieszł
Pomyśl
co za różnica kiedy kupi i tak na razie nie pojezdzi