Jak w temacie, wypowiedzcie się na temat tych wydechów, bo nie wiem którego wciągać.
Zalezy do czegoś? jeśli pod 70ccm to trochę lepszy R jest. Choc ja bym wolal rs2 w chromie niedosc ze ladniejszy to tylko trochę slabszy
Do 70cc
I co bardziej się opłaca używane Yasuni czy nówka Tecnigas ?
Red_Wariors, powiem ci tyle to jest prawie to samo. Ja bym wybral rs2 w chromie cudnie wygląda a osiagi ? hmm moze 1-0.5KM mniej ale to tez nie pewne
bierz yasuni r. Przecież amsz przerobke z puga xD
Czy ja wiem czy yasiek R jest mocniejszy od RS II skoro by tak było to wyniak z tego ze Laser x-pro jest mocniejszy o od RS II i od R’ki bo wiem że Laser x-pro jest mocniejszy od R’ki a czy od RS II to nie wiem I ja bym wolał właśnie RS II
I jeszcze jedno … jaka przeróbka z puga ? masz teraz silnik puga ??
Adverion napisał:
bo wiem że Laser x-pro jest mocniejszy od R'ki
A skąd to wieszł?
najprawdopodobniej z testow ktore widnieja na naszej stronie ;))siwy_fact napisał:
A skąd to wieszł?
A proszę bardzo stąd CLICK! Jeszcze gdzieś widziałem testy … ale nie chce mi się szukać Ja wywnioskowałem tak " Laser x-pro jest nie za mocnym wydechem do 50ccm za to do 70ccm to już kosmos :mrgreen:
Nexave napisał:
Yasuni R - 10,6 KM przy 8484 obr/min
Tecnigas RS70 - 10,7 KM przy 8484 obr/min
Laser XPro - 9,8 KM przy 8087 obr/min
Mam nadzieje ze to ci pomoże w decyzji
ojeju Danielku czy to może widziałeś że laser x-pro był testowany w tym teście na innym cylku niż R’ka i RS’ka ? Najpierw się upewnij a dopiero pisz :roll:
Adverion, srry dopiero się zczailem ze to inne cylki sorry ale r i rs2 byly na s6s oba testowane. Wybacz adrianku
te wasze testy są jak papier toaletowy… gówno mówią… test wygrał wydech taj firmy która najwięcej dała funduszy na test
albo po prostu ktoś prywatnie zrobił test z chęci itd. bo ja wątpię aby firma Laser dała najwięcej kasy na test skoro mają tylko 1 wydech do skuterów … wiec jaki by to miało sens … prędzej Yasuni…
a ja mógłbym Cię zaprzeczać w nieskończoność bo np. laser mało znana firma chcąca zarobić dała kasę na reklame w postaci tego testu a yasuni które ma już wypracowaną renomę nie musiało
No ale to i tak by się Laserwi nie opłacało bo nei produkują wydechów do 50ccm tylko te x-pro a tak to tylko do ścigów … więc nie wiem jaki ma to sens … no ale ty swoje ja swoje i możemy się tak sprzeczać w nieskończoność … =P według mnie trudno ci uwierzyć że jakiś laser jest lepszy od Yasuni xD no ale… takie tylko moje zdanie
osobiście twierdze ze laser i jego komora rezonansowa nie pasuje do mojego stylu jady i dlatego mi nie pasuje
Wszystkie tłumiki zostaly odblokowane, na koncowe dostrajanie kazdego tłumika zrezygnowano, a wiec wszystkie pracowaly w tych samych warunkach.
ze strony z testu :P
także testy wykonywane bez żadnej regulacji po zmianie tłumika xD wsadzili tłumik i dzida na hamownie, bez strojenia także...
te testy jednam gowno mowia :) Bierz RS2 w chromie i koniec ;PMafioz napisał:
także...
erkę bierz i koniec bez chromu