Jaki wydech do stunu>>?<<

Witam wszystkich, chciałbym się dowiedzieć jaki najlepszy byłby wydech do stunu, zastanawiam się nad mocniejszymi wydechami bo planuje za ok 1 rok zrobić tun squta. Wiem że większość wydechów (tych na wyższym poziomie) wystaje poza koło ale czy są jakieś które nie wystają jeżeli tak to jakie, bo przecież ogladałem filimiki gdzie goście robią se full tuning i stunują bez problemu tylko nie udało mi się zobaczyć na jakich jeżdzą. Czekam na odpowiedzi i z góry ThX :stuck_out_tongue:

Ale jakiego tuna chcesz robić? 70cc? jaki poziom tuna Jest taki wydech Tecnigasa ale nie pamiętam modelu. On jest tak trochę zawinięty do góry a jeśli chodzi o inne wydechy to niech powiedzą Ci co mają roxy :stuck_out_tongue:

Na poziomie racinig :sunglasses:

Jeśli chodzi o długość, nie problem o wymiary. Przy stuncie za pewne wazne jest, żeby wydech brać od dołu. Polini FR3 jest jednym z takich, chociaz często stosują wydechy seryjnopodobne. W ogóle po co zakładasz temat, jeśli planujesz tuning… ZA ROK ??

ale kupić wydech za 2 tygodnie :stuck_out_tongue:

Więc mniej więcej masz juz wszystko wyjaśnione. Coś jeszcze chcesz wiedzieć ?

A jaka pełna nazwa tego wydechu i czy on się opłaca do seryjnego z sportowym (narazie) sprzegłem i może wariatorem, o i jaki wariator był mi proponował wydaje mi się ze dobry byłby hebo ng :?: plus

Polini ForRace3 jest jak najbardzej dobry tłumik juz z wyższej półki a wario moze byc hebo albo Malossi multiwar

Ja CI polecam Arrow One Są typowo Do stundu … Ciagna od dołu maja wyjazd…

Pamiętaj że jak chcesz stuntować to leciutkie rolki wsadź. A wariator to Malossi Mulitwar albo Hebo Next Generation.

Aha dzięki ale gdzie ten wydech mogę dostać w jakim sklepie internetowym bo nie mogę znaleźć podasz linka i czy nadawałby się do prawie :wink: seryjniaka

tak nadaje się do seri tylko musisz go dobrze dostroić nie mam na myśli tylko waria ale też gaźnik

www.sklep.mieloch.pl www.sklep.jednoslad.pl skuter-centrum.pl , gdzieś na forum są wypisane adresy sklepów tam na pewno jest ten wydeszek

aha a ile by na chwilą obecną jechać z sprzęgłem i wydechem bez wario (wyregulowany) :?: :?: ooo a podasz linka z tym wydeszkiem byłbym wdzieczny :slight_smile:

[ Dodano: 2008-06-11, 15:07 ]
niestety ale jakoś nie mogę znaleźć tego wydechu w tych sklepach co padaże? :frowning: podałbyś mi tego linka Proszę :->

[ Dodano: 2008-06-12, 15:00 ]
Czekam odpowiecie mi >>?<< :-/ :-?

Jeżeli chcesz arrowa to Te wydechy w polsce są ciężko dostepne mowie tu o nowych i odpowiedniej klasy … Jak znajde jakiegos linka to Ci dam … Linków niemogę znaleść Ale zastanów się dobrze Nad : Arrow series limited 1lub2 lepsza będzie 1 Arrow Extream Każdy z tych wydechów przy wariów sportowym sprzegle idzie Na koło z gazu …

pewnie w granicach 100km/h licznikowych :stuck_out_tongue: kazdy sportowy wydech dobrze wyregulowany moze był do stuntu, bo kazdy wyregulowany ma ostrego buta ze starty no i v-maxu daje :stuck_out_tongue:

Aha dzienki ale czy ten wydeszek extreme to jak będą miał sprzęgło hebo N to przy starcie na maxa będzie mi sam podnosić koło , :shock: czy się trochę będe musiał użyć o i ile on tak na oko kosztuje ?? pozdrawiam :sunglasses:

powiem tak słyszalem ze gociu z tym sprzegłem i jeszcze Gazboxe Malossi mial takiego buty ze od razu na kolo szedł (osobiscie juz zamowilem ten gazbox) na samym wydechu na kolo nie pujdize ps. jak gazbox to tylko Malossi!!

Powiem Ci tak Jak kupisz arrowa Dobre sprzegiełko … i wario Gaz box to nie wiem jak będziesz miał mula to kup gazbox … moze jeszcze zawór membranowy hebo duzo lepiej CI będzie stawac na koło i z tym wszystkim powinien CI na luzie isc na koło …

wystarczy sportowy wydech sprzęgło i gazbox i dobra regulacji i idize