Witam. Mam taki problem. Chce zmienić wydech z seryjnego na sportowy w moim Zenku. Jest on seryjny nic nie zmieniane. I tutaj mam pytanie : Jaki wydech moglibyscie mi polecic ? Mam takie typy :
LeoVince TT
LeoVince ZX
Tecnigas Next-R
Ktory bylby najlepszy ? A moze cos innego ? Pozdrawiam Peres
TT to szajs jest, ZX i NEXT- R to dobre wydeszki, jeszcze LASER X-PRO jest podobnej klasy.
Z tego co wymieniłeś to Tecnigas Next-R ale jeszcze lepszy z tych 3 będzie Laser X-Pro
Ale podobno Laser X-Pro ciężko jest dostac uzywanego do Peugeota bo nie mam kasy na nowy. W gre wchodzi tylko uzywany.
No to szukaj kolego, szukaj. Popytaj na forach, czy ktoś ma i może znajdziesz. Najlepiej X-PRO albo NEXT-R.
ciężko… zobacz najpierw na allegro czy są a jeśli nie ma to kup LeoVince ZX bo one bardzo dobrze chodzą w Pugach
Ale slyszalem ze Leovince to tylko zastepstwo seryjnego wydechu i lepszym wyborem będzie ten Tecnigas lub Laser X-Pro
tzn. ZX jest jeszcze słabszy od Next-R a TT to jest prawie jak seria …
Next-R jest pełno … z X-Pro już trochę gorzej …
A mniej więcej ile bede musial wylozyc na uzywany w dobrym stanie X-Pro lub Next-R ?
CO!? ZX słabszy od Next-R no chyab sobie jaja robisz :lol: ZX jest porównywalny mocą z X-pro…
1.Laser x-pro
2.LeoVince ZX
3.Tecnigas Next-R
4.LeoVince TT
To w koncu jak ? Jezeli nie Laser to LeoVince ZX czy Tecnigas Next-R ?
IMO ZX słabszy Ale dobra nie róbmy spamu … to załóżmy tak:
Szukaj X-Pro ale jak na prawde nie będzie to co ci się ciekawszego nawinie ( next-r lub ZX )
ja mam w zenicie Lasera i w sumie nic lepszego nie mogłem wziąć za tą cenę, tyle że ja nowy kupiłem. Możesz kupić inny, zdać relację i będę wiedział czy zrobiłem dobrze czy źle kupując go