Witam mam skuterka Motobi… Czy ten wariator będzie mi do niego pasowałi o ile polepszą mi sie osiagi i przyśpieszenie? Dodam ze to żbik II xd http://skuterdoktor.pl/product_info.php?products_id=4589&topSsid=81552951608c3bbb63c56c11f924d954 ← LINK
no to jeżeli model twojego skutera ma silnik o oznaczeniu 139QMB/QMA czyli jest to zwykły chinski silnik 4-suwowy to pasic będzie na pewno odpowiedź na twoje pytanie czy polepszą się osiągi i przyśpieszenie [code:1:0861581cef]Wersja HS przeznaczona jest do tuningu pojazdów posiadających fabryczne silniki 50cc bez innych modyfikacji (bez części tuningowych)[/code:1:0861581cef] proszę czytać wyrażnie
tam jest napisane ze to jest wario plug&play czyli mając silnik 139QMB/QMA bez żadnych ulepszeń (pomijając scięgnięte blokady) ten wariator da ci o niebo lepsze uczucie z jazdy POZDROO !! _____________________________________ Jeżeli ci pomogłem wciśnij przycisk “Pomogę”
koystajac z tematu… mozecie mi podac link do jakiegos tłumika (malossi/naraku/hebo) tak do 300zł do chińskiego skutera 4T. Z gory dzieki
A po co ci wydech do 4T? Za dużo zmian to nie zauwazysz, ale masz np tu KLIK, KLIK 1. Chyba do 300 zł nic nie znajdziesz
4T to nie 2T! Tutaj wydech nic wam nie da!! Tam po tuningu 80cc leci Ci tak jak 2T ze sportowym wydechem.
Słusznie skup się na wariatorze.
Jakie części zakupić aby najlepiej skorzystac na komforcie jazdy? oprocz wario…