Witam zamierzam kupić wydech Stage6 Pro Replica i niewiem jaki bylby najlepszy wariator. Jakiej firmy najlepiej współpracowal z tym wydechem i który dawalby najwiekszy v-max. Prosze was o porady Mój pierwszy post wiec proszę o wyrozumialosc ;]
Masz wiele tematów na forum o wariatorach. Wystarczy trochę poszukać. SiWy
Z tego co widzę w profilu to szukasz do keewaya matrixa, to polecam ci malossi multivar, sam go mam i jestem zadowolony.
wes sobie hebo ng ja mam pro replice i hebo ng i ladnie chodzi do hebo ng masz dodatkowo 3 zestway rolek i mozes wyregulować po siebie. ja mam rolki 4,1g i skuter ma swietne przyspieszenie
pns napisał:
hebo ng
do ~10km/h muł ze masakra poza tym trudno wyregulować
polecę ci polini sc łatwo wyregulujesz i jak zrobisz to dobrze to będziesz miał super efekt
a ja mam Polini Speed Control i jakoś mega efektów nie widzę … dzisiaj złożyłem zamówienie na Malossi multivar jak przyjdzie i założę go to napiszę jak się spisuję i będę miał porównanie między tymi dwoma wariatorami
ale ty masz inny silnik wiec z tego co wiem i trochę własnych doświadczeń polini sc spisuje się dobrze w marinelkach i ich podróbach :mrgreen: