Kumpel ma do sprzedania Wydech LeoVince S SR Racing… za 200zł 1 letni przebieg 1000km. warto? dużo słabszy będzie od Laser xPro chrom
nie nabijam postów po prostu uważam że wolał bym kupić dzwon z lepszym chłodzeniem żeby dłużnej sprzęgło wytrzymało niż dzwon który ma być na długo ale się sprzęgło przegrzeje i dupa.
Ale dobra już nie będę się z tobą kłócić bo ja nie odejdę od swojego a ty od swojego
Może się nie znam ale S6 ma o wiele większe otwory i jeszcze te wystające łopatki- wygląda na lepsze
Może się nie znam ale S6 ma o wiele większe otwory i jeszcze te wystające łopatki- wygląda na lepsze
odpowiedź masz wyżej
PS. Polini EVO ma dużo lepsze chłodzenie od S6 może na to nie wygląda, ale tak jest.
a dlaczego cylinder EVO jest mocniejszy od cylka racing?? przecież na pierwszy rzut oka wyglądają podobnie :P
Kumpel ma do sprzedania Wydech LeoVince S SR Racing… za 200zł 1 letni przebieg 1000km. warto? dużo słabszy będzie od Laser xPro chrom??? wartość?
luki343 napisał:
Kumpel ma do sprzedania Wydech LeoVince S SR Racing... za 200zł 1 letni przebieg 1000km. warto? dużo słabszy będzie od Laser xPro chrom??? wartość?
luki343 napisał:
Kumpel ma do sprzedania Wydech LeoVince S SR Racing... za 200zł 1 letni przebieg 1000km. warto? dużo słabszy będzie od Laser xPro chrom
Proponuje warna dla kolegi a co do tematu to normalne ze s6 jak ma te łopatki wystajace to będzie lepiej sprzegło chlodzil niz zwykły bez łopatek a co do wytrzymalosci no to wiadomo evo is evo
1 letni 1000km przebiegu?? coś mi się nie wierzy.
Do tego setupa nie warto gasboxa.
Ja bym na Twoim miejscu wstawił coś takiego:
-Malossi multivar/hebo ng
-sprzęgło rms race+dzwon
-wydech laser x-pro/yasuni z/Stage6 Pro Peplica
-pasek polini race
-i ten wkład powietrze stage 6 double layer.
Co mi da jeżeli wymienię wario na polini super speed albo na polini eco kitą
[ Dodano: 2008-11-19, 16:14 ]
odpowie ktoś?