Siema Jestem na kupnie wydechu do mojego 303rs, to morini mam wario polini speed control i cyl polini sport 70 i znalazłem na allegro wydech, co o nim powiecie opłaca się i co to za wydech w ogóle? LINK
a jaka to marka zalezy, widac ze byl juz małowany ale to co MARKA ? :?:
ja bym go nie brać… za 200zł możesz juz kupić tłumik w neizłym stanie. A ten jest [code:1:559121d891]Tłumik przerdzewiały ( dziurawy ) do pospawania - będzie niebawem na aukcjach .[/code:1:559121d891]
lepiej kup odemnie next CR’a będziesz mial do tgb;P
Na moje oko jest to giannelli.
Gina chyba ale dziwne kolanko ;> prawie jak rs70 ma ale ja bym szukać czegoś innego ;/
Ja bym to obstawiał na jakiś zmolestowany LeoVince TT;p Albo komin gianelli a końcówka jakaś ruska. Nie opłaca się.
ten wydech to za przeproszeniem jeebane goowno on ci nic kompletnie nie da on moze tylko pogorszyc osiogi lepiej pozbieraj trochę i kup lasera x-pro nowego będziesz mial pewnosc ze ci się nie rozsypie na drodze jak ten co dales link
[ Dodano: 2008-09-08, 14:55 ]
wedlug mnie to zdemolowana stage6 pro replica
Jak nic jest to Ginarelli. Za ta cenę się nie oplaca.
jak na mnie to jest też zmasakrowany gianelli, weź lepiej kup jakiś w lepszym stanie tłumik.
no dokladnie przecież ja w zyciu o takim gownie bym nie pomyslal co ten gosciu sral na niego ze tak zardzewial nie polecam kompletnie
Szkoda tylko kasy, kup w lepszym stanie to pojeździsz i będzie cie sąychać.
to jest orgilany wydech od italjeta formuly ! pzdr !