Siema!
Jestem Tu nowy i to mój pierwszy temat, więc proszę o wyrozumiałość i przeniesienie jeżeli to jest zły dział
A więc pytanie brzmi:
Co to za maszyna na Tym filmiku? Marka, model
Chodzi Mi o srebrny motocykl który przewija się kilka razy
m.in. w 0:49 robi slalom
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=uzl8GVyaIFM
z góry dziękuję i Pozdrawiam!
Prawdopodobnie standard w szkołach czyli Honda CBF 250
a nie jest to czasem ybr 250 ?? fajny sprzęcior tylko drogi ( robiłem na tym prawko)
Cholera albo to YBR ?
Nie pamiętam już teraz co tam było, a wyglądają baardzo podobnie
Honda CBF 250 na 100%
[ Dodano: 15-02-2012, 23:39 ]
Dla niewiernych: felgi, kształt owiewek, rama, zegary, SILNIK, wydech przemawiają za CBF
cbf 250
ybr 250
Bardzo podobne motocykle. Roznia się tym plastikiem pod bakiem (wytloczeniem) ktore zdradza ze to jednak cbf pod siedzeniem maja inne wytloczenie no i beben ma z tylu cbf a ybr ma tarcze a na filmiku w 50 sekundzie widac ze beben. I ostatnie co mnie utwierdzilo tylko ze tam na filmiku zegary koncza się z 1-2cm przd koncem lampy a w ybr koncza się rowno z lampa porownajcie 2 obrazki ze soba bardzo mało roznic same szczegoly ale jak do filmiku to widac ze to cbf. I tymze postem moglbym juz zamknac temat ;] Sory ze taki odkop ale nikt nie dal fot do porownania wiec ktos musial ;]
Wymieniając różnice zacząłbyś od felg i ramy, bo to koronne argumenty
dywer , chyba wiesz co zamierzam powiedzieć
wrona, sam dobrze wiesz, że wymienione przez mnie elementy są najbardziej rzucającymi się
sory niestety filmik ogladalem na 360 i nie widzialem nawet felg tylko prawie ze sam obrys moto i dlatego stwierdzilem ze to cbf ;]
Danielson napisał:
ogladalem na 360
na czymś
taka jakość - 360p
ziomek nie kop !!!
i to jeszcze tak rozbudowanym komentarzem o_O