Witam mam skutera romet 717 niby, kupiłem go od mechanika ktory mi to powiedzial nigdzie nie mam modelu ani marki w dowodzie tylko pisze "LINGBEN" czy to marka skuterka ? mozna to jakos sprawdzic ? po nr ramy ?
Lingben to marka
policja ci nic nie potwierdzi bo nie ma takich danych jak numery ram wszystkich pierdzików zarejestrowanych w PL pod przedziwnymi nazwami. Takie dane mają tylko wydziały komunikacji w poszczegolnych województwach - tam gdzie owe pojazdy były rejestrowane.
A ty skoro masz na skuterze Lingben i w dowodzie masz Lingben a numer ramy i tablice ze skutera zgadzają się w dowodem to po co drażysz temat ? Przerejestruj na siebie Lingbena i tyle
A jak chcesz podrążyć temat to użyj wyszukiwarki, zobacz czy twój lingben wygląda dokładnie tak samo jak romet 717 to bedziesz wiedział więcej.
ta, dzwonisz pod 997 podajesz numer samochodu obcego człowieka a oni ci udzielają kompletu informacji z bazy której nie mają. Jedyne co maja to CEPIK ale tam to ty se sam możesz sprawdzić ewidencjonowaną historie pojazdu. tyle samo wie policja.
https://historiapojazdu.gov.pl/
Nie wiem kto bardziej pieprzy - ty, czy wujek tobie.
A ja gwarantuje że jak zadzwonisz na 997 to dyspozytor cie wysmieje. A tak nawiasem to jest numer alarmowy a nie informacja wiec przestań taki ferment siać i przestań trolowac wszystkie tematy bo g.... wiesz