Jaki tłumik do speeda.

Mam seryjnego speeda z wszystkimi blokadami. Chce kupić tłumik i teraz pytanie jaki wybrać. Do wyboru mam tecnigas TEC albo next-r w testach pisza ze TEC ma 0.1km mniej od next-r ale jest o 20 euro tanszy. Co myslicie o tych i ile dodadza w speedzie. Dodam ze to AC

ja bym pierw odblokowal go a pozniej wydech :slight_smile: bo co z tego ze wsadzisz wydech nic ci nie da bo blokady są :slight_smile: ja bym bral Next-r

jak tecnigasa to next r ale ja bym ci polecal laser x-pro sam go mamw swoim keewayu i duzo mi dal

Najpierw odblokuj a potem tuninguj!!! Podstawowa zasada :smiley:
NEXT-R bez 2 zdań. Po co Ci wywalać 20 euro jak tego 0.1 km na 100% nie odczujesz :smiley:
ehhh

No odblokuje… Odwrotnie TEC jest 20 euro tanszy i w testach pisze ze ma 0.1km mniej

ale ludzie potem się dziwicie że jest bałagan na forum jak sami odpisujecie na takie tematy

OPCJA SZUKAJ NIE BOLI!!!

ja bym pierw odblokowal go a pozniej wydech :) bo co z tego ze wsadzisz wydech nic ci nie da bo blokady są :) ja bym bral Next-r

wle gdy kupi sortowy wydech to w ten sposób zdejmie hmm.. 2 blokady z wydechu? :-P i mu to da tylko powiem wam tak : wydech Tecnigas Next-r to totalna porażka ... zresztą co widać po cenie jest to wydech seryjny tyle że odblokowany i ma ładniejszy głos a jeśli tamten jest o te 0,1KM słabszy to tez jest to rupieć jak już kupować to coś Top Klasowego :roll: Nie możesz kupić np. Yasuni R on Ci da najwięcej !!! :roll:

Adverion też masz w jakimś dość dużym stopniu rację :smiley:

Tylko ze mi tylko na next-r albo tego TEC starczy. i Chce ktoregos z nich wybrać.

To może poczekaj z tym wydechem. Uzbierasz trochę i kupisz coś lepszego… :wink:

Adverion napisał:

wydech Tecnigas Next-r to totalna porażka ... zresztą co widać po cenie jest to wydech seryjny tyle że odblokowany i ma ładniejszy głos a jeśli tamten jest o te 0,1KM słabszy to tez jest to rupieć jak już kupować to coś Top Klasowego

Ja tu widzę że kolega zakochany w drogich wydechach :-P To co jest tanie, niekoniecznie jest złe :-D Ja ci mogę sprzedać swojego lasera za 2 tyś i co będzie on lepszy od np. c20? :lol: Next r w 50 spisuje się bardzo dobrze. I proszę mi tu nie wyskakiwać z tekstem że jest to totalna porażka, bo nie jest :-)

PS. Bierz Next r, albo sporo lepszego lasera 8-)

Pozdrawiam
Revo_70 8-)

Ok dzieki. Nie chodzi mi o super osiagi… Ale brzydko seryjny wygląda i chce odblokowac przy okazji… I w lato zmieniam silnik wiec się ten tłumik wtedy juz nie przyda.

na jaki silnik jak na lc to będzie pasowac

[ Dodano: 2008-12-09, 20:25 ]
peugeota

revo_70 napisał:

Ja tu widzę że kolega zakochany w drogich wydechach :-P To co jest tanie, niekoniecznie jest złe :-D Ja ci mogę sprzedać swojego lasera za 2 tyś i co będzie on lepszy od np. c20? :lol: Next r w 50 spisuje się bardzo dobrze. I proszę mi tu nie wyskakiwać z tekstem że jest to totalna porażka, bo nie jest :-)

1. Nie kupię od ciebie za 2tys. tylko kupie nowy w sklepie za 600zł :lol:
2. Jeśli do seryjnej 50ccm owszem Laser będzie lepszy bo c20 będzie za mocny :-P
3. Nie ze wszystkim tak jest że tańsze to gorsze ale z tym wydechem tak jest 8-)
4. Jeśli coś jest droższe to nie jest to droższe dla picu :roll: owszem jeśli lepsza firma to trzeba też ze napis firmy zapłacić ale w większości tak jest .. ile dasz takie masz :roll: Nie zawsze ale często :->