Witam ☺ Jestem dziewczyną,mam 14 lat i 165-167 cm wzrotu. Obecnie posiadam skuter (Jmstar Oryx) i quada 200ccm. Natomiast w październiku/listopadzie zamierzam kupić jakąś używaną,sportową 50-kę do 2,5-3 tys. Zastanawiałam się nad Pro50 oraz Rometem RR 50. Liczę na podpowiedź z waszej strony co wybrać lub podacie inne przykłady motorowerów.
PS proszę od powstrzymania się pisania komentarzy typu "pro50 to gówno,wiem bo ma kolega i mu się po 2miesiącach rozleciał" itp.
Lepiej nic nie bierz... używana 50ccm za 2-2,5tyś? Kup se router bassa 75km/h (skuter) i tyle, bo jak kupisz uzywany motorower sportowy to ci sie rozleci po 2 dniach...Radzę ci posłuchać, bo z tego kozaczenia sportowym wyglądem przez 2 dni nic nie wyjdzie. Lub dozbieraj 4-5tyś na nowego lub uzywany markowy 5-7.
Aranum ma rację (co do używanego motoroweru sportowego). Te sprzęty (tanie) już jako nowe ledwo się kupy trzymają (była o tym ostatnio tu dyskusja), to po wyczynach młodych gniewnych sypią się zapewne jak choinka na Wielkanoc... Emeryci na zakupy i do kościoła raczej takimi sprzętami nie latają... Szansa kupienia takiego, po którym emeryt płakał, jak sprzedawał - nikła.