Szukam dobrego skutera do 4000zl. Musi miec dobrą moc i prędkosc maksymalna min. 70km/h. Mało awaryjny, najlepiej jakiejs dobrej firmy (nie chinola z tesco). Fajny wygląd. Nowy. Oczywiście pojemność do 50.
Co sądzicie o skuterach: zipp Quantum RS, R zipp Vapor
Mam do sprzedania Kingwaya Barracude. Kontakt: adrian4155@gmail.com http://warszawa.gumtree.pl/c-Samochody-Sprzedam-motocykle-skutery-Kingway-Barracudy-Stan-B-DB-Alarm-Gratis-PILNE-W0QQAdIdZ315714000
I Jak ktoś chętny audio do skutera. Do Końca września za 199 zł Moc 1100 w !
To jest chiński skuter, więc masz loterie tak samo jak w tych z tesco czy w kingwayu czy keeway czy zippie. Masz do wyboru według jakości: chiński-zipp,keeway,kingway,router bassa,romet itp. tajwański- kymco włoski- piaggio, peugeot, gillera, aprilla japoński- yamaha, honda
Przy takim budżecie warto poszukać już czegoś markowego tym bardziej teraz - koniec sezonu co oznacza czasami nawet sporo niższe rabaty. Uwierz mi że jeśli masz już zamiar kupować skuter i masz możliwość kupić markowy sprzęt to zrób to. Z chińczykami to często loteria. Jednemu przejedzie 10tyś bez awari a drugiemu sypie się po 1 tyś. Wiadomo że czasem i w markowym sprzęcie zdarzy się jakaś usterka ale jest to naprawdę rzadkość i te sprzęty są dużo wytrzymalsze.
może kymco nexon japończyk mocny silnik i manual sam zobacz http://www.google.pl/search?q=kymco+nexxon&hl=pl&biw=1152&bih=694&prmd=imvnsfd&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=zlapTsG4LOmh4gSWno3_Dw&ved=0CEYQsAQ
hej jestem posiadaczem zippa quantum r od ponad miesiaca i jestem bardzo zadowolony duzy zrywny wygodny i mozliwosc zamontowania szyby przedniej (nie jest w zestawie ale jej cena 220zł nie jest duża a bardzo pomaga), i kufra który jest w zestawie stwaza duże możliwości przetransportowania drobiazgów np zakupy po pracy.jeśli jakies pytania co do skutera to walcie odpowiem.dodam ze skuter kosztował 4600zł a po negocjacjach ceny i upuście posezonowym zapłaciłem 4tyś.zł.dobry stosunek ceny do jakości i wygody.pozdrawiam