Mam do wyboru dwa jednoslady :
1. Kymco Agility 50 4T (2012)
2. Romet 717 50 4T (2010 fabrycznie nowy)
Zalerzy mi aby skuter byl zrywny i mial wystarczajaco dobre osiagi.
Z gory dziekuje.
Mam do wyboru dwa jednoslady :
1. Kymco Agility 50 4T (2012)
2. Romet 717 50 4T (2010 fabrycznie nowy)
Zalerzy mi aby skuter byl zrywny i mial wystarczajaco dobre osiagi.
Z gory dziekuje.
Jaki stan Kymco ? Kymco jest mocniejsze od Rometa.
Brałbym Kymco 2012r.
Pietro napisał:
Brałbym Kymco 2012r.
Z tych dwóch podanych wyżej - tylko Kymco. Ew. rozejrzyj się jeszcze za Sym Orbit.
Weź Kymco ! Lepszy od rometa i mocniejszy.
Kymco tez jest fabrycznie nowy
Zero porównania, bierz Kymco
Kymco bierz lepsze , mocniejsze i wgl.
Ale Kymco Agility nie jest zrywne i nie ma dobrych osiągów (chociaż ten Romet jest w tych kwestiach jeszcze gorszy).
Tylko te Cie interesują ? są też lepsze.
Skoro masz wybór tylko w tych dwóch to oczywiście bierz Kymco.
Kapuchon napisał:
Skoro masz wybór tylko w tych dwóch to oczywiście bierz Kymco.
W nowych skuterach wybór jest nieograniczony, pod warunkiem dostępności danego modelu w PL.
Kymco Agility 4T to bardzo dobra propozycja:
-cena zakupu,
-jakość,
-bezawaryjność,
-koszty utrzymania-4T,
-dostępność i ceny części.
Jak zależy ci na osiągach nie kupuj ani tego ani tego. Lepiej kupić coś z silnikiem na bazie Minarelli leżących, do skutera z takim silnikiem bardzo łatwo dostać częsci do tuningu. Pomyśl np. nad Keewayem RY8- silnik na bazie Minarelli, bardzo dobry gaźnik Mikuni 17,5 i bardzo łatwe do zdobycia części do tuningu optycznego jak i mechanicznego.
Pozatym 4t nie mają dobrych osiągów. Osiagi=spalanie, 50ccm który pali 2,5-3l nie będzie szybko jeździć.
ja bym brał kymco - lepsza jakość
A jesli wybral bym Rometa 717 tylko 2T czy to by cos zmienilo ? Niestety niewiele wiem o silnikach 2T i jesli byscie mogli mi to sprostowac :)
szyszu3 napisał:
Tylko te Cie interesują ? są też lepsze.
A jakie masz mi do zaproponowania?
Bzdura. Byłem posiadaczem Agility 4T, licznikowo jeździł ponad 70km/h i palił 2,5/100 nie oszczędzając.HagiTGB napisał:
Pozatym 4t nie mają dobrych osiągów. Osiagi=spalanie, 50ccm który pali 2,5-3l nie będzie szybko jeździć.
A on byl odblokowany czy nie ?
Mój był odblokowany, co ważniejsze firma Kymco respektuje gwarancję po zdjęciu blokad ;)
Rometa nie bierz pod żadnym pozorem,chyba że chcesz władować się w skarbonkę bez dna.