Jaki skuter wybrac?

Czesc, mam 15 lat i zastanawiam sie nad kupnem skutera, mam do wydania 2500-3000 zl, myslalem nad Torosem f16, ale nie wiem czy sie oplaca kupowac, moglby ktos mi doradzic, dodam iz nie znam sie na mechanice. Dlatego tu rodzi sie moje pytanie, czy Toros f16 to odpowiedni skuter? ( Prosze o odp. wlascicieli tego skuterka ). Jestem rowniez zainteresowany Yamaha Aerox ( 50cc ) ale nie wiem czy za 3k moge kupic jakis uzywany.

Kup sprzęta od izdebskiego12. Napchał tam gratów za przynajmniej kolejne dwa koła papierów względem zwykłej serii.
^^^
Kup sprzęta od Wombata. Napchał tam samych markowych gratów za ponad trzy koła papierów, ale jak czegoś ostro nie tuningujesz to dość szybko łysiejesz.
^^^
A może jakieś z deka używane białe Cymes-Cymco od pewnego łysola z logo pewnych twarzy z Gwiezdnych Wojen?
-
Czarnyje Wołki (nie mylić z jakimikolwiek wołkami zbożowymi) to są przy nim takie małe jak ta kolejna kasta... Palm-Pikusiów z pobliskiej ubezpieczalni tuż za najbliższym winklem. A terror też bardzo podobny. Czy coś tam, coś tam. :P
-
Spoko, ludzie, ja już z Wami tutaj tak długo nie mogę. I mówię to teraz szczerze, a jak to teraz piszę to też się nieco szczerzę, ale kwiatka za uchem jednak nigdy nie miałem. Ani razu w moim dość nudnym w życiu. ;-)
^^^
Jak czas wolny będzie to z pewnymi wybranymi jednostkami tutaj mogę jeszcze cokolwiek popracować nad ich amplua, bo czasem warto by było, żeby to zrobić i nie mówię teraz np. o Magdzie Ogórek (kasujemy ten wpis wg. postanowionego kiedyś regulaminu tego forum).
-
Ja jednak wolę wczesną rzodkiewkę na dość płytkim zasiewie. Żartowałem, chociaż nawet i cebula też teraz szybko rośnie. :-)

mieszkasz obok czegoś co bardzo truje powietrze :). A ja mam coraz mniejszą ochotę na sprzedaż junaka, sentyment i mam jeszcze kilka nie zrealizowanych pomysłów.

Snake'u... jeszcze nie dorosłem do zmiany Cymes-Cymco na jeszcze bardzie zniewieściały pojazd. Teraz czas na girlandy na szyi, wakacje za pasem :-)