Witam mam pytanie jaki Skuter wybrac do 4000-4500 zł chce zeby nie byl to chinol , szybki , dobre przyspieszenie , czesto we 2 osoby malo awaryjny .
derbi gp1
ten dla cb będzie idealny
Jeżeli przyśpieszenie - to 2T.
Wszelkiego typu Gilera, Peugot, Honda, Yamaha i w/w wspomniany Derbi, dobry też będzie Kymco (np S8 jest super produktem, wygrywającym niejedne wyścigi motorowerowe) i Sym z silnikami 2T... patrz po prostu na silnik jaki (w 4T dopiero w 125ce sie osiaga przyśpieszenie, jakie ma 75 cm3 w 2 t... a wiec jak Ci zależy na mocy, to 4t odpada), a co do wyglądu to sobie dopasujesz wg. gustu.
noo syma taaaaaaaak
CHCIALEM AEROXA ale pasazer na tym siedzeniu to dlugo nie usiedzi tym bardziej dziewczyna ;/
tez Chcialbym cos sprawdzonego malo awaryjnego zeby szybko szedl przyspieszenie itd po prostu SOLIDNY SKUTER ;)
no to ci pisze że derbi!!!!!!!
http://tablica.pl/oferta/derbi-gp1-open-CID5-IDYPnH.html#53d184561f
odblokowany itd pojdzie ze 100 ?
z Giewontu nawet więcej :)
Polecam Beta ark mało znany skuter , ale bardzo mocny z silnikiem minarelli v max w granicach 85km/h mierzone gps i ładne przyspieszenie a używaną kupisz za ta cenę
Łukasz Kist... napisał:
odblokowany itd pojdzie ze 100 ?
Na pewno poleci i ze dwie paki :-) Z górki, z wiatrem i w przepaść z Giewontu. Nie zapomnij przy tuningu o spadochronie :-)
no to dla przykładu nie powinieneś teraz Łukasz żadnego posta dostać... chamstwu mówimy nie!
Hanita, pamiętasz jak pisałem, że nie zawsze jesteśmy mili? Dla takich ludzi na pewno nie będziemy :)
on za chwilę będzie zgaszony :)
a ja mimo wieku ciągle pozostaję w zadziwieniu nad takimi typkami...pyta a potem z grubej rury...nie zna się na żartach tylko wali na odlew....niewiarygodne
Nastolatkowie to najmądrzejsza, w swoim mniemaniu, grupa społeczna i nikt ich nie przekona, że jest inaczej. Jak nie można dać w łeb to należy zignorować, znudzi się i sobie pójdzie :)
lucek może i masz rację, ale ...jak można takim językiem na żart starych forumowiczów ... prostak
No niestety...jacy userzy taki i poziom :-)
Ignorancja i brak wychowania gimnazjalistów jest porażająca.