http://otomoto.pl/kymco-agility-rs-50-2t-dynamiczny-warszawa-M3908339.html
Masz tu rs ale naked ma obrotomierz. I wyjdzie z dostawą ta sama cena, nakeda zawsze łatwiej będzie sprzedać bo jest rzadki a obrotomierz przydaje się przy regulacji gaźnika.
Chinol, nie rozumiem Ciebie poprosilem o pomoc w szukaniu kymco agility z OBUDOWA KIEROWNICY nie NAKED a Ty tu cos pieprzysz
ale to nie jest koncert życzeń :) to forum.
A co masz mało internetów, że sam sobie nie możesz poszukać?
Przeczytaj pierw moje pytanie a pozniej pisz a nie pierdolisz
myśle że własnie olała cie większość tutaj.
Ja tam cycucha nie olałem. :-)
Wpierw chcesz czy nieco potem? Zaraz pewnie się zapytasz, ale co właściwie?
Balalungę. Musisz trząchać przy tym kałamarza. Kałapućkajmy. Trafajpujkmy. Pumpikuj i luzuj spięte zawory, plumciuj. Nie ruszysz swojego gliniaka? Gudaka ni mi kudaka. Trąchasz temat dalej? Dybaj i lukaj kłaka. Zczapimy zluza. ;DDD
Trochę nie rozumiem...choć się staram...a własciwie to nie ma problemu z odpowiedzią, AGUILITY CITY( CZY JAKOŚ TAK)w grudniu chciano mi sprzedać za 5,5tyś(125ccm) dość duży i na kołach 16",obecnie można kupić rometa retro 7 (duży,bo kupiłem!)za około 3,5tyś(125 i pewnie 50ccm). Oraz pełno innych w każdym dużym sklepie!!!Wybór należy do Ciebie! Od 1800zł do nieskończoności (AEROX w tuningu i burgman 650)Każdy będzie fajny w czasie jazdy a nie siedzenia przed telewizorem(też lubię z pi..m)(cenzura) Ale poczytać posty i pośmiać się też fajnie!!!Chinol_180 napisał:
Ja tam cycucha nie olałem. :-)
Wpierw chcesz czy nieco potem? Zaraz pewnie się zapytasz, ale co właściwie?
Balalungę. Musisz trząchać przy tym kałamarza. Kałapućkajmy. Trafajpujkmy. Pumpikuj i luzuj spięte zawory, plumciuj. Nie ruszysz swojego gliniaka? Gudaka ni mi kudaka. Trąchasz temat dalej? Dybaj i lukaj kłaka. Zczapimy zluza. ;DDD
ok mozna zamknac dzieki za pomoc wszystkim, szczegolnie michalk za wyjasnienie takiej sprawy oraz kargulec za podrzucenie linku do skutera ktorego biore czyli kymco agility rs naked, jeszcze raz dzieki wszystkim,mozna zamknac.
To zamykamy trybunał. Igrzysk i jakiego wina dla wszystkich. ;D
Wszystko jest kwestia przyzwyczajenia i wyrobienia sobie przy tym takich pewnych nawyków. Ludzie się przywiązują do tego co już nieco poznali i mogą to chociaż trochę kontrolować i kontrować przy tym też czasem. Cokolwiek. Wespół lub wzespół. :-)
Chinol, nie kumam Ciebie. Chcesz zablysnac jakimis ciezko zrozumianymi wyrazami, bierzesz to z neta czy jak? Najpierw polecam popracować nad gramatyką bo sa bledy..
Chopie, nie kumasz czaczy:)
Ten kot w czapce to maskotka forum i miszczu kociego tuningu! Blendy to morze stawiac jedyn za dlugim;)
Dziękuję, Krzysztofie, za tak miłe słowa tutaj. ;D
B A L A L U N G A !
I kałapućkajmy dalej. :D
Żyto górą, żyto wszędzie, chłop nie skosi, dalej będzie. Żyto. ;-)
DiKey napisał:
No, najlepiej jakby był duży - tzn, żeby 2 osoby sobie wygodnie siedziały, skuter, automat, dość duży bagażnik żeby nie było że kask kupie i go tam nie włoże, to najlepiej by było. Żeby też była jakaś moc i prędkość (będę go też raczej odblokowywał po 900/1000 kilometrach)
Jakbyście mogli konkretne modele dawać, dzięki :)
Nie wiem czemu takie uprzedzenie do chińczyków :D samo Skuterowo.com na yt mówiło że chińczyki są robione dzisiaj tak że wszystko ci odleci ale silnik będzie pyrkał ;D ja mam Lifan'a S-Ray, ogromny skuter mam 190cm a jak nogi wyprostuje do kolumny kierowniczej to ja nie siedzę nawet w połowie siedzenia, skuter ma 4km w serii i na lajcie się rozpędza do 60- więcej nie miałem odwagi jak na pierwszą przejazdkę.
Witam,ja tez miałem podobny problem co do wyboru, nie tak dawno sprzedałem mój pierwszy motor yamahę dt125 cross ponieważ, nie posiadam prawka kat.A wiec, musiałem poszukać coś mniejszego.Od dłuższego czasu śledziłem opinie innych wielbicieli dwóch kółek i wybrałem benzera shaft co prawda to chińczyk ale ogólnie jestem zadowolony.
Hehehe. Chinol. Zakrecony jestes pozytywnie ;-)
A ja bym tam w tej kwocie polecił Junaka 607 ,lub 609 - jak na moje odczucia te skutery są ogromne, a do tego Junak dba o jakość, w przeciwieństwie do Ferro - widziałem niedawno Ferro nówkę z sklepu, a w nim tylko połowę wkrętów i brak nakrętki tylnego koła !!!
Niby Ferro i Junak należą do Almotu, ale najwidoczniej chcą podnieść odczucie jakości Junaków kosztem Ferro.
A mam pytanie czym rozni sie kymco vitality od agility?