Witam, mam 14 lat i poszukuje skuteru na początek, moje warunki:
-Nowy
-Do 5000zł
-Nie może to być Chińczyk.
Bardzo proszę o porady
no to jedyne na co cię stać to prawie nie chińczyk czyli kymco agility 4T.
Na inne nie chińczyki masz od 3 to 8 tyś za mało.
Właśnie myślałem nad kymco agility 4t 2017, wie ktoś może jak z tym skuterkiem ? Jakie przyśpieszenie itp. Bo za dużo to nie ma na necie o nim.
takie samo jak w każdym innym 4T w 50cm. Spokojny bądź - rąk ci nie wyrwie.
To to ja wiem Chodzi mi bardziej o awaryjność, czy nie przyśpiesza do 45km/h “30 min” itp.
przyśpiesza do 45km/h 30min bo to 50tka i one tak mają.
Na jutubie tego pełno
https://www.youtube.com/results?search_query=kymco+agility+50+4t
Awaryjność niższa niż chińczykach ale wyższa niż w markowych japończykach i włochach. Tak nie bardzo wiem o co konkretnie pytasz? To jedno z tańszych jeździdełek - wiec czego oczekujesz?
Co byś powiedziała o klasycznym wyglądzie motoroweru wonjan WJ50?
że w pierwszym poście napisał że nie chce chińczyka
i że szuka skuteru a nie motoroweru
i że Konrad to raczej facet a nie kobita
Literówka przez autokorektę z tym że facet…
Motorower odpada, 50 ma słabą moc, a chce nowy więc gdy go odblokuje strace gwarancje a zmieniać bieg co sekundę żeby przyśpieszyć dla mnie nie ma sensu, wole na 1 moto skuter Chiński tak jak mówiłem stanowczo odpada
Dziękuje za wszystkie odpowiedzi no i czekam dalej
Co do pytań to bardziej chce się dowiedzieć, czy skuterek nie dusi sie po paru kilometrach no i to chyba wszystko.
nie dusi się. Pizze tym rozwożą całymi dniami i daje rade
To się zdecyduje, dzieki za odpowiedzi
z twoimi założeniami i tym budżecie i tak nie masz innej opcji. Akurat to było jasne od samego początku.
SF3 125 ma chłodzony powietrzem silnik. Wydając z dyche wolał bym już silnik chłodzony cieczą.
A ten powietrzak to zdaje się (na 99%) w zasadzie taki sam klon GY6 jak ten w Kymco 125. Tylko kymco kosztuje 6000 a pug 10 i więcej. Bardziej płacisz za markę niż technologie lub osiągi